KaliteTAKİP
26 Aralık 2013 tarihinde eklendi
diğer serilerde bizim beklediğimiz oyuncu kadrosunun olmadığı gibi sadece para kazanılmak için çekilmiş fazla emek harcanmamış bir film aslına bakılırsa serinin en kötüsü diyebilirim izleyin ve unutun ...
Az önce bir kez daha izledim ve gerçekten harikulade bir film izlemeyenlere kesinlikle öneririm ve sonunu da çok iyi bağlamışlar 4.filmi merakla bekliyorum.
müzikleri başarılı, araçlar ve yarışlar diğer iki filme göre zayıf, senaryo ve kurgu çoook zayıf, oyunculuk yok gibi, sadece serinin adından yararlanan bir devam filmi, tek hoşluk sonunda.
Neydi abi bu ya?? Çok manyak sahneleri var, araba tutkunu olmasam bile garanti izleyeceğim bir film çekmiş adamlar.. Şimdi çalışsam acaba bende yapabilirmiyim diyue düşnüyorum o hareketleri.. Ama biz de 180 üstünü de almaya giderler değil mi :D
bence gayet basarılı bir film araba sahneleri supperrr en guzelide filmde calan parcalar ılk başta calan parca six days super ...hız tutkunlarına gore harika bir film cekımler cok ii ızleyın bence
olumsuz düşüncelere kesinlikle katılmıyorum.. film beklentilerimin üzerinde çıktı açıkçası ben böylesini beklemiyordum.. lucas black'in sevecenliğini geçin filmin en son sahnesindeki sürpriz bile izlenmeye değer.. bence kaçırmayın..