İskoçya’nın Son Kralı
3,8

ilsalaron
ilsalaron

23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
İnanamıyorum hakikaten gerçekten inanamıyorum, bu siteyi belki defalarca tekrar tekrar taradım inanılır gibi değil. Evet, Oscar adayı bir film yine Ankara’ya gelmiyor meşhur (!) dağıtımcı şirketlerimiz yine yapacağını yapmış ayıptır yahu müthiş bir yetenek Forest Whitaker var karşımızda gerçek bir hikâyeden alınmış bir film ve Oscar Adayı ben ya da Ankara’da başka sinema izleyicileri bu filmi izlemekten mahrum bırakılıyor yazık gerçekten çok yazık pes doğrusu. Bu arada bir dip not konumuz değil ama, seyretmeyenler için söyleyeyim Forest Whitaker bundan önce sadece DVD’si piyasada olan ?American Gun? filminde de müthiş bir oyunculuk sergiliyor, özellikle Babel ve Crash filmlerine hayran kalanlar bu filmden çok etkileneceklerdir, bence onlardan bile daha başarılı zaten Toronto Film Festivalinde ödül almış bir film. Her şeye rağmen, yine de artık dağıtımcı şirketler iyi filmlerin dağıtım yaparken bu İstanbul ve başka Metropolleri ayrı ayrı tutmamalı özellikle ödüllü ve/veya ödül adayı filmleri için.
redoxx
redoxx

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten başarılı ve güzel bir film Forest Whitakerın oyunculuğu oscarlık.Bence filmde olan olaylar doğru anlatılmamış keşke olduğu gibi anlatılsaydı...
aa-tamer
aa-tamer

2 Mart 2007 tarihinde eklendi
Oyunculuğa ve başrol oyuncusunun aldığı oskara bir şey diyemem ama film konusu bakımından biraz sığ kalmış. Sanki doktorun aşk hayatı anlatılmış gibi.. Yine de izlenebilir bir fillm.
amanda-ra
amanda-ra

12 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Benim filmi alma sebebim Forest Whitakerın en iyi erkek oyuncu oskarını almış olmasıdır.Dönemi iyi yansıttığını düşünüyorum.James mcavoy oynadığı karekterle bütünleşmiş(bu film ona oyunculuk anlamında ivme kazandırdı eminim ilerde bu işin kaymağını yiyecek) tabi ki Forest Whitaker ın aldığı ödülü hak etti.Filmin genel olarak iyi olduğunu düşünüyorum.
gladiotores
gladiotores

17 Eylül 2008 tarihinde eklendi
ve hatta forest thiaker de bakış açısında mükemmeldi bu filmdede iyi ama bakış açısı diyorum