Filmin başındaki nikah törenindeki yanlış masa muhabbeti ve filmin birkaç yerinde serpiştirilmiş diyaloglar hariç sıkıcı bir absürd komedi filmiydi. Ben Stiller'i ilk kez bu kadar sıradan ve başarısız gördüm. Bu yapımın 90 milyon dolar gişe yapması çok saçma. Muzur ve iğrenç sahnelerle komedi yapmanın karşılığı bu olmasa gerek.
Özellikle ilk yarısı komikti baya sonradan tempo yavaşlıyor biraz genel olarak eğlenceli gülünebilecek bir film ben stiller ın klasik ortalama filmlerinden biri işte ne eksisi var ne artısı..7/10
Romantik/Komedi tarz yapmlardan holanmadmda bulundurarak bu yapm izledim.Olduka vasat bir tempoda geen bir yapm Heartbreak Kid.zlemeyenlerin pekte kaypta bulunmayaca bir yapm Heartbreak Kid.Sonu olarak 10 puan zerinden 6.5 puan veriyorum....
film romantik komedi değilde absürd komedi dalında değerlendirilirse daha doğru olur..film zaman zaman saçma geleblir fakat zaten komik olanda bu değil mi ?? 10/7,3
bence şimdiye kadar ben stillerın izlediğim en eğlenceli filmiydi.. Her sahnesinde gülmekten mideme kramp girdi :)) Kızın arabada şarkı söylediği sahnelere ve bide isveç helikopterine bittim :)))
Bu filmin neresine gülünür diye uzun uzun düşündüm ve hiçbir şey bulamadım.Yani palyaçoluktan başka bir şey değil.Stillerın dengesiz kariyerindeki zayıf parça 3/10
Ayıp, adam, muaşşere aramak boşuna. Adı üzerinde sinema bu. Gerçek amerikan hayatının beyazperdeye yansıması. Puanı yerinde birkaç sahnede film baya iyi, gerisi sırdan.M.Akerman rolün hakkını veriyor. B.Stillerin daha iyi filmerini gördüm. Mesela Tropik Fırtına... 7
Aslında film fena değil. Ben Stillerın klasik tarzı bir film yine. Ama beklentinizi karşılamasını beklemeyin. Yinede vakit geçirmek için fena olmadğını düşünüyrm