İlk Rambo filmi gerçekten toplumsal bir soruna dikkat çekmişti.İkinci ve üçüncü filmi buram buram amerikan milliyetçiliğini tüm dünyayaya yaydı.Açıkçası dünyanın bu kadar kan ve göz yaşı içinde olduğu bir dönemde artık insanların ramboculuk masallarına karnının tok olduğunu düşünüyorum.Gereksiz bir yapım bence.
slyvester stallonenin hayranı özellikle rocky ve rambo serisini defalarca izledim ancak doguyu da söylemeden edemeyecegim..bu aralar sinemada umdugunu bulamayan aktör birde herseyi kendi yapmaya kalınca senaryo yönetmenlik..ortaya 3. sınıf bolca katliam ki(cogu bomba saldırısı ve makinalı tüfekle) olan sahneler klaıyor..nerde tuzaklar kuran rambo? nerde serinin her filmindeki aklımıza kazınmıs replikler? espiriler'john rambo rocky nin son filmi ile kıyaslanınca cidden kötü zaten sinema salonlarında da ilk haftadan en küçük salona alınmıs..:(
Sinemada ilk izlediğim film Rambo 3'tür. Bu sebeple Sylvester Stallone filmlerinin özellikle Rambo filmlerinin benim için yeri farklıdır. Fakat 1915 olaylarını ve zorunlu tehciri "Soykırım" olarak nitelendiren Sylvester Stallone'un en azından Türkiye gişelerinde büyük bir hüsran yaşaması gerektiğine, ve bunu ancak bizler gibi genç,düşünen,okuyan insanların yapabileceğine inanan biri olarak bu filmi izlemeyeceğim. Herkese iyi seyirler.
arkadaşlar gerçekten size şunu çok rahat bir şekilde ama bir o kadarda çok üzülerek söyleyim. bu film rambo serilerinden çıkarılması gerek.inanılmaz derecede rambonun ruhuna vede kalitesine yakışmayacak bir film. bundan kötü bir geriye dönüş olamazdı.inanmıyorum hala.yazık çok yazıkk.