boldheart
8 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Film kısa ama güzel unutmayalım ki bu yaşta bu performans etkileyici senaryo biraz daha iyi işlenebilirdi bazı sahneler çok gerçekçi izleyin derim sonuçta efsanenin filmi...
arkadaşlar gerçekten size şunu çok rahat bir şekilde ama bir o kadarda çok üzülerek söyleyim. bu film rambo serilerinden çıkarılması gerek.inanılmaz derecede rambonun ruhuna vede kalitesine yakışmayacak bir film. bundan kötü bir geriye dönüş olamazdı.inanmıyorum hala.yazık çok yazıkk.
dizi film gibiydi sanki, her hafta başka bir macera yayınlanacak kadar kısa. filmin yarısı giriş zaten, toplasan 40 dakikalık bir film. bu kadar kısa olunca da eksik kalıyor.
Çok güzel bir rambo filmi.Diğerlerine nazaran Amerika reklamı da yapmıyor. Tabi başlamadan bitmiş olması eksi. Daha da uzun olabilirdi. Ama yine de savaş sahneleri yeter de artar bile.Onca vahşet izledikten sonra sondaki savaş sahnesi ilaç gibi geldi. Yüreğime sus serpti resmen. Nasıl rahatladım bilemezsiniz.
güzel bir rambo filmi olmuştu. savaş sahneleri çok iyiydi. ama şu atom bombası gibi patlamayı anlamadım ne bombaymış o her tarafı yerle bir etti. rambo yaşlı olmasına rağmen döktürüyordu. silahların tesiri de artırılınca baya kanlı bir film olmuş.insanlar bu iç savaşlarda neler neler yaşıyorlar, ülkemizin kıymetini daha iyi anlamalıyız. izleyin derim.
savaş sahnelerine çok emek verilmiş ve gerçekten etkileyici olmuş çok beğendim. bu serinin en iyisi hangisi derseniz tabiki 1 derim ama bu filmde kendini izlettiriyo.
- Yine cesur ve yürekten gelen gücüyle yırtıp geçen kahraman dönmüş. Amerikan sinemasında kahramanlarını abartmaları normal. Hayali bile olsalar... gerçekte böyle bir durum olmadığı için sinemadaki masallar ile 'vay be biz neymişiz' diyorlar. Sahi siz nesiniz? Askeri bir üsse yapılan askeri bir saldırıdan sonra bir şehrin göbeğine 2 atom bombası atan ödlekler mi yoksa kahramanlar mı?
beklentim vasat bir seri sonu filmiyken,itiraf edeyim inanilmaz bir aksiyon filmiyle karsi karsiya kaldim,efektler atmosfer inanilmazdi,seri sonu degil serinin rambo 2 den sonraki en iyisi.ben 10 verdim.
İlk Rambo filmine gittiğimde çocuktum.Bu Filmi izlerken niye yalan söyleyim onca güzel efekte rağmen ben o eski Ramboyu aradım.İçim burkuldu.Çok iyi donanımlı düşmana karşı durabiliyorsunuz ama hayata karşı duramıyorsunuz. Rambo da bizle yaşlandı.Herşeyin genci yaşlısının yerini alıyor.Değişim kaçınılmaz.Oscarı alan filmin adı neydi!' No Country for old men'
bence rambo serisinin sonuncu filmi mutlaka sinemada izlenmeli neden mi'çünkü efectler harika filmi izlerken sanki kendimi filmin içerisinde buldum.bu arada ilerlemiş yaşına rağmen sylvester stallone nam-ı diğer John Rambo yine müthiş bir performans sergilemiş tabiiki gençliğindeki oynadığı diğer rambo filmlerine göre biraz yavaşlamış olabilir.oda insanlık hali hoş görmek lazım.filmin konusuna gelince işkence ve kıyım yapılan sahneler bana kurtlar vadisi ırak’ı hatırlattı.tam ramboya göre bir senaryo çevirmişler yine.yalnız filmin süresi çok kısaydı.bir nefeste bitti sanki.başlangıç sahnelerinde sanki rambo değilde bir başkası vardı onun yerine.yüzünü çok değiştirmiş rambo...her neyse senaryo fena değildi oyunculuk muhteşemdi ama süre kısaydı.yinede rambo için bunada katlanmak gerek değilmi arkadaşlar?