cnksy
22 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Angelina jolie'de rol alıcakmış son duyumlara göre,ama brad'den çocuğu olunca oynamakta kararsız kalmış,filmde angelina yüzünden askıda bekletiliyor sanırım.Biraz dedikodulu bir yorum oldu sanki:)
eğer johnny deep, bruce willisin yerine gelecekse gelsin çünkü yerini çok iyi doldurur... ve kadroda inşallah büyük değişikler olmaz çünkü bozarlarsa kötü olur film için...
300 ile dahada bir hayran kaldığım Frank Miller ın Günah Şehrini merak ediyorum,ama Depp nerden çıktı,olmaması tercihimdi,neyse bakalım nasıl bi katkısı olcak ??
sin sity gercekten cok guzel bır fılmdı cızgı roman tadında gozumu kırpmadan ızledıgım sın sıtynın 2ıncısıde aynı tadda olur heralde zaten yonetmenlerı yeter der dort gozle beklemeye devam ederım saygılarımla..(:
benim asıl merak ettiğim senaryosu... mesela marv ilk filmde nalları semaya dikiyordu... şimdi yine perdede göreceğimize göre ya 999 canlı bu herif ve ya ilk filmin zamanından önceki bi geçmişi anlatmakta... herneyse umarım devam filmlerinin genelinin makus talihini paylaşmaz....
Dört gözle bekliyorum..İlkini gece matinesinde seyretmiştim ve çıkışta kızrımızı, üstü açık eski model bir chevrolettle eve dönecekmişim gibi gelmişti.İki üç gün filmin atmosferinden çıkamamıştım.Umarım ikincisi de aynı hisleri yaşatır bana...
Birinci film şüphesiz klasik olacak nitelikteydi,buna yakışan bir devam filmi izleriz herhalde.Rachel Weisz iyi bir seçim,son zamanlardaki favori oyuncumdur kendisi.
2. film gene 3 ayrı seneryo üzerine kurulmuş biri nancy nin intikamı : nancy ölen komiser in intikamını roack ailesinden çıkarıyor nancy madolyonunun ters yüzü diğeri 1. filmdeki seneryolardan birinin geçmişi hangisi olduğu belli ilk filmi izleyenler mutlaka anlar 3. seneryo ise bamabaşka ve yepyeni bir seneryo
İlkini "bu ne ki" diye tesadüfen izlemiştim. Çok çok güzeldi. Özellikle Marv'ın "Seni yollayacağım cehennem, sana yaptıklarım yanında cennet gibi olacak" sözünü unutamadım :) Ne diyelim merakla bekliyoruz. (Bu arada Piranha, hatırlayamadığın aktör Nick Stahl'dı. Terminatör 3'te de oynamıştıç)