Norbit
    3,6
    Norbit hakkında görüşlerin ?

black-rock-forever
    black-rock-forever

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    arkadaşlar fragmana aldanıp sakın gitmeyn o kadar abartılcak bi film deil emin olun
    Erengy
    Erengy

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar sonuçta film gülmek için yapılmış.Belki beklediğiniz kadar kahkaha attırmıyor ama şu sıralar vizyona giren filmler arasında tek gitmeyi istediğim filmdi.Güzel filmler(bana göre tabi) mayıstan itibaren başlıyacak her sene olduğu gibi.Mayıs gelene kadar sinemaya gitmek istiyosanız para verilcek bi kaç filmden biri..
    valendom
    valendom

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    değişen ne ki ; aşk,haya,mevsimler,yağmurlar,dünya sen ben...peki neden Murphy değişme yoluna gitmemekde ısrar ediyor diye düşünüt dururum.Artık daha iyi anlıyorum onu kendine aşık adam.kendi yaptığı oyunculuk onun için en mükemmeli başka birine ihtiyaç duymuyor.kendinden başkasıyla rol arkadaşlığı yapamayacak kadar seviyor kendini.haklı yada değil filmi izlemeden söylemek istediğim tek şey...biz bile sıkıldık eddie murphy nin kendiyle oynamasından o ne zaman sıkılıcak acaba :)
    senward
    senward

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    süüpperrr harika hel o bikinisinin altı vamı yokmu bir gösterişi var o gün rejime başlattı bizi
    mcferman
    mcferman

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    tipik e.m. filmi. diyologlar çok komik. zaten e.m. sesi bitiriyor işi. konu güzel. duygulu anlar var. gülmek isteyenlerin izlemesi gereken bir film... ben 7 puan verdim ama daha fazlasını bekliyor insan e.m.'den ;)
    xavou-2
    xavou-2

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    çok fazla bir beklenti içinde olursanız sonuç hayal kırıklığı olabiliyo .. 6 / 10
    aysun-61-1982
    aysun-61-1982

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    norbıt filmi bu yıla damgasını vuran en güzel romantik komedi filmi olacak tavsiye ediyorum.
    fearful
    fearful

15 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    ya ben fragman izleyip daha fragman izlerken bile bu kadar kopacagımı tahmin etmiyodum ne yapıp edip izlemeliyim :)) tavsdiye ederim süper yaaa
    sertugy
    sertugy

15 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    arkadaşlar fılme bugun gıttım ve hıc bekledıgım gıbı deıl toplasanız 10 kere ya gulmusumdur yada o kadar bıle deıl sadece son 15 dakıkası bıraz guzeldı fılmın sahsen ben hıc beyenmedım...ama herkezın zevkı ayrı tabı ama fılmde gercekten komık sahne parmakla sayılacak kadar az...neyse ızlemek ısteyen gıder ızler soylemedı demesi...
    ilsalaron
    ilsalaron

15 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Son zamanlarda Eddie Murphy’de bana göre bir hayli düşüş var. Bence en son oynadığı Dreamgirls’da da çok da ahım şahım bir performans sergilememişti ve Oscar adaylığını hiç hak etmemişti. Bu film ise daha önce zaten benzerleri yapılan Nutty Professor ve Martin Lawrence oynadığı Big Momma House tarzında bir film adeta onların birer karıştırılmış hali ama o filmlerin yanından geçemeyecek derecede yavan, yapay (adeta plastik) ve son derece kötü bir film. Buna en önemli etken Eddie Murphy’nin artık sadece filmlerde isminin olduğu, oyunculuğunun sonlara doğru geldiğinin göstergesi. Vakit kaybına gerçekten değmez.
    jamesbond-2
    jamesbond-2

14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    çok komik bir film komedi severler kesinlikle izlesinler.gülmekten karnınıza ağrılar girecek.8/10
    Ceren S.
    Ceren S.

14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Film gerçekten bomba!! =) Çok komikti eğlenceli vakit geçirmek isteyen herkese öneririm!! =) Eddie Murphy de gerçekten super oynamış!
    cinema-boy
    cinema-boy

14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Fragmanlarinda cok begenmistim. Gitme firsatim olmadigi icin Dvd den izledim. Ve tam bir facia. O sahneler fragmanlarda o kadar ustaca suslenmis ki tum salon kopmustuk. Ancak gel gelelim filmi evde izlerken hepimiz daha filmin yarisinda uyuklaya kaldik.Basit performans, surukleyicilik ve konu bakimindan sifir bir film. Eddie Murphy den beklenmeyecek tarzda bir komedi. Tam bir hayal kirikligi...
    skultursay
    skultursay

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    İzledim ve gerçekten (!) komik bir film. Eddie Murphy için tek kişilik dev kadro(*) diyebiliriz.

*Bu lafı bir yerden aldım, çoğu kişi anlayacaktır:)
    betoden
    betoden

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Daha fragmanı izlerken salondakiler koptu adeta çok eğlenceli bir filme benziyor...bence verdiğiniz paraya deyicek arkadaşlar...