hiç beyenmedim :( testere filmine benzetmeye çalışmışlar.kadını yakalıyıp bir okaya kapatıyo orda işlence vs işlemler yapıyor.yani testere ile temel konu aynı.
filmi testereye benzetmeye çalışmışlar ama film testerenin yanına bile yaklaşamıyor ne gerilim var ne korku nede başka bir unsur birde 18 yaş koymuşlar bu filme ben pek beğenmedim ama elisha için izlemiştim zaten onu görmek isteyenler izlesin ama filmden bişiy beklemeyin.
Filmde kafama takılan bir bölüm.. Cam akvaryum üzerinden kum akıyor ve Elisha yukarı doğru yükseliyor. Suyun kaldırma kuvveti olduğunu biliyoruz. Fakat kumun kaldırma kuvveti olduğunu(!) ilk kez görüyoruz filmde.. 6/10
eğer tesereyi beğeniyorsanız bu filimide kesinlikle beğeneceksiniz afişine bakıpta çok kan ve işkenceli sahneler beklemeyin olumsuz yorumlara katılmıyorum bence güzel bir gerilim tavsiye ederim
bu filmi neden bu kadar abartmışlar ve bu kadar puan vermişler anlamadım. evet elisha cuthbert için izlenir. ve hiçbir etki bırakmayan çok yavan bir film. elisha cuthberte yazık olmuş.