gaffur030685
24 Mart 2007 tarihinde eklendi
birden bire kendinizi filmin içinde buluverdiniz...o kadar cabuk başlayıp bitiyorki ne oldugunu bile anlamıyorsunuz süresininde kısa oldugunu bhuradan belirtmek isterim..filmin bazı sahnelerinde oyundan görüntülere yer verilmesi seyir zevki acısından olumsuz olsada kendinizi olayın içinde sanmanıza neden oluyor..aslında kedi fare kovalamacası şeklinde gecen filmleri yüzlerce kez görmüştük ama interaktif ortamdan ortaya cıkan bir katille ilk kez baş başayız..iyi seyirler
oyun severlerin mutlaka izlemesi gereken bir film.grafiklere hayran kaldım.insan bazen acaba böyle bir oyun olsa oynarmıydım diye soruyor ve genelde evet cevabı ağır basıyor.kurgusu oldukça güzel,gerçek bir hikayeden alınma oyun üzerine dönüyor film.kendi güzelliği için küçük kızları öldüren kontes bir oyunla geri döner.seyredilirebilitesi yüksek bir film.tavsiyemdir
film mükemmel ya..ben uzun zamandır böle bir film seyredip dumur olmamıştım..yani gerilim diye buna denir..bence kusursuz ve çook farklı bi film..tebrikler yani..¿
gerilim sevenlere ..... filmi cok begendim korku olmasada gerilim olarak cok iyi bir film ama sonu okadar da iyi olmamis daha farkli olablirdi ama izlenmeye deger
eh işte fena değildi... çok sıkıldığınız bir zaman büyük umutlar beslemeden vakit geçirimek için ideal... daha öncede söylendiği gibi sanki bu olaylar çok normalmiş gibi işlemişler konuyu. ayrıca başroldeki adını unuttuğum çocuğun oyunculuğunuda pek beğenmedim...yapmacık biraz... ayrıyetten konunun gidişatını pek kavrayamadım...bişiler oluyo ama neden oluyo. sonu neden o şekilde bitiyo.vs.vs.vs.