jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
18 Mart 2013 tarihinde eklendi
İlk 15-20 dakkikadan sonra büyük bir beklentiye girmiştim tam istediğim gibi gidiyordu fakat ortalardan sonra ve özellikle sonlarda bozdu kendini,senaryo güzel ve sürükleyici ama işleniş zayıf,buna oyunculukların gayriciddi olması da eklenince vasat oluyor ama konusu falan değişik yinede gerilim isteyenler baksınlar..
Bir korku filmi değil aslında.Gerilim ögeleri katılmış bir macera filmi daha çok.İkinci sınıf yönetmenlik ve oyunculuklarla yerlerde sürünen binlerce tür örneğinden biri.Tahammül edebilmek zor.
Filmin konusu çok ilgi çekici ve sıradışı. enbaşta bu hususta puan alıyor benden. birde oyuncular fena değildi. fakat akıcılık konusunda tartışılmaz bir film. kesinlikle izlenilmesi gereken güzel bir film. 10/8
İlginç ve gerçekten de başarılı olabilecek bir senaryo tam anlamıyla batırılmış. İkinci sınıf oyuncular, kötü bir yönetmenlik ve dolu olan klişelerle vasat bir yapım. İzlenmese de olur. 5/10
Yorumlara bakıyorum ve kendi kendime ben acaba doğru filmimi izledim diye soruyorum.Arkadaşlar bu kadar abartmayın bu filmi bence filmde tek güzel olan bişey vardı o da filmde oyuncuların oynadıkları bilgisayar oyunu.Ama oyuncular olsun,yönetmen olsun işlerini acemice yapmışlar bence bunun kanıtıda filmdeki ölüm sahneleri.Bana göre bu film vasatı aşamadı 5/10
Bence 10/10 filmin sürükleyeci bir hikayesi var.Bir sahne sonra ne olacak diye düşündürüyor.Gerilim filmi seven arkadaşların kesinlikle izlemesini tavsiye ederim....
güzel filmdi konusu falan değişik geldi izlenebilir türden yani...bide oyunların gerçek hayatta karşılaşacağını bilsen ben ’the sims’ i oynarım orda bir sürü kadın var seçerim birilerini :D şaka bi yana güzel film..