selenyildiz1992
21 Haziran 2007 tarihinde eklendi
ilk vizyona girince çok güzel bi film zannetmiştim nede olsa friendsin rachel'ı bu filmde oynuyo diye bu filme çok gitmek istedim ama iyiki gitmemişim filmi daha yeni izledim ve büyük bir hayal kırıklığına uğradım özelliklede filmin sonu ..... o kadar kötü bir son daha yapamazlardı
bizdeki ’’ayrılsak da beraberiz’’e benzediğinden olsa gerek ki bana çok klişe geldi...bilindik bir konuydu ve ilk kızmı ise bayağı sıkıcıydı...filmi jennifer annistona güvenerek izledim ancak pek de yavsiye edilebilecek bir film olmadığını düşünüyorum.
sıkıntıdan patlayacak durumdaysanız izleyip kurtulabilirsiniz fakat başka seçenekleriniz varsa ilk 10 dakkadan sora onlara yönelmemeniz sürpriz olur :)
ikili ilişkiler konusunda bence çok güzel bir film.hırs,inat,kıskançlık gibi faktörlerin bir ilişkiyi ne hale getirebileceği hakkında çok güzel mesajlar verilmiş.ben çok beğendim.
oldukca guzel bi fılm..rutinliğin insanları nasıl yıprattıgının,ilişkilerin nasıl çıkmazlara girdiğinin,inat uygusunun komedi-dram uçlarında nasıl gosterıldıgının iyi bir örneğive vince iyi oynamış,jennifer daha da ıyı olur gibi geliyo..
daha ii olabilirdi.. jennifer aniston un btn filmlerini izledim sayılır dorusu bu filmde hayal kırıklıgına ugradım daha guzl bisyler bekliodum veya gozumde cok buyuttum ama soncta pısman deılım yınede ızleyın..:S
Aslında hiç güzel bi film deildi ama ben doaçlama yöntemi ile çekildiği için gitmiştim yinede Jennifer Aniston u soyunma sahnesi için tebrik etmek gerek... 10/6
iyi bir romantik komedi takipçisi olarak bu filmin bu katagoride olması bile yanlış.çok ağır ilerleyen, gereksiz ve uzun diyalogları olan gerçekten sıkıcı bir film.bazı bölümlerede ne demek istediklerini bile anlamadık.ama sonu gerçekten şaşırtıcıydı o kadar.
filmden çıktıktan sonra kendime şu soruyu sordum nasıl oldu da ben böyle bi yanılgıya düştüm?tamamen bir düş kırıklığı ve zaman kaybı ticari amaçla çekilmiş hiçbir sinemasal kaygısı olmayan basit bir film!elbette dört nikah bir cenaze beklemiyordum ama bu kadar da kötü olabileceğini tahmin etmemiştim filmin tek bi yerinde gülümsediğimi hatırlıyorum onun için 2 verdim filme yoksa 1 den öteye geçemezdi!
filmi bugün izledim.çok hoşuma gitti.ayrılık üzerine kurulu güzel bir aşk filmi.izleyin bence.izlemeye sebebiniz yoksa size j.aniston u sebeb gösteriyorum