Son derece vasat. Zaman kaybından başka birşey değil. Tanışmaları saçma, ilişkileri saçma, herşey saçma. O kadar kavga edecekseniz ne diye evli kalmaya devam ediyorsunuz diyorsunuz. Sonuda bir o kadr saçma yine. Ne oldu derken film bitior. Uzun lafın kısası uzak durun.
Aslinda ciftlerin oldukca begenerek izleyebilecegi bir yapim.Ama benim acimdan Aniston ve Vaughn filmini izlemek icin izlemis olanlar vasat bir sekilde belirtiyor yorumlarini.İdare eder bir film.Justin Long un burundugu karakter oldukca komikti bu arada = )
jennifer aniston için izlenebilir bir film.. ilişkilerin çarpıcı bi yanına değinilmiş.. sürükleyici ama donuk bir sonla bitiyor film.. filmin sonunda realist yaklaşımdan uzak durabilirdi.. :)
tüm jen aniston filmleri gbi bu da çok şeker bi filmdi. jen tüm filmlerinde ilk başta soğuk kadın imajı uyandırsa da sonradan, artık rolünün werdiği şirinlikle mi, kendini filme iyce adapte etmesinden mi bilinmez, insanın kanına işleyiweriyor.
Film pekde romantik komedi sayılmaz.çünkü ben güldüğümü pek hatırlamıyorum.Film izlenirse jennifer aniston için izlenir.Oyunculuk güzel ama konu itibariyle bir sona dahi ulaşmıyor.
Severek ayrıldık modunu iyi bağlamışlar.Film populer olduğundan romantik komedi demişler herhalde. Fragmanında romantik komedi sanırsınız ama film direkt söylüyorum drama.Bu dramı yaşayabilecekler veya yaşayabilme ihtimali için iyi bir film umursamayanlar için kötü bir film olabilir.Tek romantik komik sahnesi fragmandada geçen jennifer Aniston ın ağda yaptırdıktan sonra evde çıplak dolaşması ve bu sırada Vince Vaughn ın oyun konsolunda Box oynunu oynarken nakavt olması.Gece vakti yanlız izlenmesi tavsiye olunur şimdi izledim saat 3.00 olmuş.Ve film sonu jeneriğini izlerken doyurdu beni (jenerikte çokta iyi bi parça seçmemelerine rağmen)Yani sonunu güzel bağlamışlar.Oyunculuklarda donukluklar vardı ema konusu güzeldi.Bidaha izlermisin gerek yok!