Scoop hakkında görüşlerin ?
12 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Kotu bir Allen filmi olmasina karsin kendini izletmeyi basaran bir film ama gercekten sonunu anlayabiliyorsunuz ayrica Scarlett in oyunculugunuda pek begenmedigimi soylemeliyim bu filmde.Cekici kilan sey mekanlardi galiba hos bir filmdi sadece.10/7
10 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Woody Allen'in ''Maç Sayisi''ndan sonra kafasini rahatlatmak için çektigi filmlerden. ''Maç Sayisi''yla beklentilerin yükseldigini fark ettigi için biraz rahat sulara atmak istemis zannedersem kendini. Sonuçta da ortaya orta seker bir komedi çikmis. Iyi seyirler.
8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
başarısız sıradan bir film sadece scarlett için izlenebilir filmden fazla birşey beklemeyin..
28 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
Biraz durağan ve basit. Enteresan bir şey bulamazsınız. Scarlett Johansson ve Hugh Jackman'nın oyunculuğunu görmekten haz alıyorsanın ve aynı zamanda Woody Allen'ın da oyunculuğunu merak ediyorsanız izleyin. Ama hikayeden pek bir şey beklemeyin.
9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
izledim ve sevdim.woddy allen tarzını seviyorsanız beğenebileceğiniz bir film.
2 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence gayet güzel bi film...izlerken ne zaman biticek die beklemiosunuz... hugh j. olması izlettirmeye yeter bence..
27 Mart 2007 tarihinde eklendi
dahi woodyden güzel bir film daha..diğer çalışmaları yanında ( kitap , diğer filmler vb. ) sönük kalıyor ama tek kelimeyle ; komik.
sinema
1 ziyaretçi
25 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Maç Sayısı ile kıyaslanmaması gerekir. Sıradan bir film olarak değerlendirmek mümkün olsa da. Bir çok filme göre de fazla bir film. Benim en çok ilgimi çeken Scaarlet Johanssonun sıradan bir insan olarak önümüze gelmesi oldu. Topuklu bile giymeyen, makyajsız, diş telli bir Scarlett... sanki bizden biri:)
20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Filmden kesinlikle büyük şeyler beklemeyin umudunuzu kesin ha Scarlett’i izlicekseniz onu bilemem ama filmi izlerken resmen uyudum
23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
oldukça keyifli tipik bir pazar sineması bence hani filmin sonu belli ama o kadar iyi kurgulanmış ki sıkılmıyorsunuz filmden süreside tam ayarlanmış Woody Ellen zaten tek başına yetiyor desek de yeridir hoş bir film benden temiz bir 7 i hak etti 7/10