denzel washington the siege filminden sonra kendine doğru bir yol çizmeye başlamıştır man on fire ve dejavu tüm izleyici kitlesine sahip yapımlar ayrıca val kilmer muhteşem bir oyunculuk dersi vermiş .tebrikler
Deja vu muhteşem bir film Denzel Washigton’un performansı harika.Film sadece Aksiyon ve Gerilim değil bence Bilimkurgu’da var. Ayrıca filmdeki elektrik kesintileri Amerika da hatırlarsanız bilinmeyen nedenlerden dolayı elektrik kesintileri olmuştu belki filmde ki ne benzer çalışmaler yapmış olabilirler. Neden olmasın? 10/10
Albert Einchtein ın İzafiyet Teorisi ile Deja vu olayını harmanlayıp müthiş bir film yapmışlar. İzledikten sonra ayakta alkışladık. Tarihe geçecek bir senaryo ve kurgu. Mutlaka izleyin efsane bir film.
denzelin tarzı olmayan bir film ve üzülerek söylüyorum ilk defa filmin konusu aksiyonu denzel in oyunculugunu bastırıyor ama tabi sevinmemiz lazım mükemmel bir oyuncu ve özellikle bilim kurgu seviyorsanız süper bir film yapılmış..bize de izlemek düşüyor
Tek kelimeyle senaryo ,muzikler tasarlanma hepsi bir arada bas yapit sadece sacma olan bir sey var o da kaderin degistirilmesidir kaderin degistirilmesi mumkun degildir cunki Kaderi Ancak Allah yazar ve Allah degistirir.
Denzel Harika oynamış, Konu geçmişte bir çok sinama yönetmeni tarafından vizyona aktarılmış ama deja vu olarak ilk defa, astronomik de olsa, Denzelle başar sağlamış filmin tek eksiği, Teknolojiyi çok geliştirmiş bir şekilde kullanmaları :)) Ama sadece oyuncuların performansi için izlenecek bir film.