4,2
Deja Vu hakkında görüşlerin ?
10 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Bir filmde 'Malcolm X'(Washington) , 'Jim Morrison'(Kilmer) ve 'Hz. İsa'(Caviziel) varsa o film nasıl kötü olsun ki? Yapmayın arkadaşlar :DD
3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
inanılması güç teknolojiler var,ancak bilim kurgu olarak bakıp da bunları göz ardı edebilirseniz aksiyon ve gerilim açısından oldukça tatmin edici bir film.ilk yarısında böyle şey mi olur vs. bir tavır takınmıştım açıkçası ancak dediğim gibi filmi farklı bir gözle ve eğlenmek için izlemeye çalışırsınız daha memnun kalırsınız.kesinlikle sıkmayan büyük bir proje,denzel washingtona eşlik eden yan rollerdeki usta aktörler bence filme ayrı bir hava katmış,herkes çok başarılı,izlenebilir.
29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
ben filmi yeni izledim değişik bir filmdi benim hoşuma gitti,güzeldi yani.Aksiyon,macera,oyunculuk hepsi filmde vardı.Farklı bir film arayanlara kesinlikle tavsiye ederim.8/10
5 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
degisik bir kurgu ve finalle biten ilginç bir film 3,5/5
24 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
İyi senaryoları yeterince kullanamadığını düşündüğüm Tony Scott'ın beni yine yanıltmayacağını düşünüyordum ’’Deja Vu’’yu izlemeden önce.Ancak Bill Marsilii ve Terry Rossio'nun mükemmel senaryosunu bir o kadar başarılı şekilde kullanıyor Tony Scott.İlk defa bir Tony Scott filmini beğenmiş oluyorum ben de.Aslında bundan önceki filmleri de kötü değildi ama daha iyi olabilecek potansiyelleri olduğu için beni mutlu etmemişlerdi.Yukarıda saydığım nedenlerden dolayı ’’Deja Vu’’ en iyi Tony Scott filmi bana göre.Oyunculuklarda ise çok sevdiğimiz Denzel Washington'ın yer aldığı çoğu filmin aksine bu sefer filmin önüne geçmediğini görüyoruz.Val Kilmer ve Paula Patton'ın sade oyunculuklarının yanı sıra az sahnede karşımıza çıkan Jim Caviezel filmin gizli yıldızı.
2 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Denzel yine yapmış yapacağını. harika bir film. senaryo kurgu.. aman tanrım dedirtiyor. kesinlikle izlenilmesi gereken harika bir film.
29 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Hiçbir mantığa dayandırılmadan sonra herhangi bir emek harcamadan çekilen bir film..Tamam efektler güzel,oyuncular başarılı ama bir aksiyon filmini ’’Bu kadar da olmaz’’ diye sayıklayarak izlemek hiç hoş değil.Saçma.10/7
30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
sıradısı kelimesini sonuna kadar hak eden bir film.bu kadar zor bir konudan bu kadar saglam cıkmak takdir edilesi.danzel her karede benim oscarım var diyor
1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Denzel Washington ın güzel filmlerinden..Oyunculuk yine 10 numara..Film kendiniz izlettiriyor..Sıkmıyor,güzel hoş ama başyapıt demek yanlış olur arkadaşlar..
9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Deja Vu zor bir film. Zordan kastım filme hangi gözle baktığınız. Daha baştan 'Filmde anlatılanlar çok saçma' diyenlerdensiniz filmden zevk almanız mümkün değil. Çünkü açıkçası anlatılanlar gerçekten saçma. Ama 'Bu bir filmdir ve ben bu filmden zevk almak istiyorum' diyenlerdenseniz işte o zaman film tadından yenmiyor. Bende açıkçası bu gruptandım. Zevk almak istiyordum ve film bana müthiş keyif verdi. Uzun zamandır izleyicisini bu denli kendine bağlayan bir film görmemiştim. Filmin bir saniyesinde dahi gözlerinizi beyazperdeden alamıyorsunuz. 'Acaba ne olacak'larla dolu geçiyor film. Müthiş bir tempo hakim filme. Denzel Washington her zamanki gibi süper. Baştada dediğim gibi filmde olağanüstü birçok sahne var ama yine başta dediğim gibi bunu fazla kafanıza takmazsanız bu filme bayılacaksınız. Özellikle aksiyon severler.
26 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Denzel Washington kendini aştığı hatta tek başına alıp götürdüğü farklı ve sizi bir hayli etkileyecek konusuyla aksiyon ve gerilimin dozunun bir hayli fazla olduğu çok sağlam bir film şiddetle tavsiye ediyorum iyi seyirler...
24 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Zekice düşünülmüş bir film...
14 Ocak 2007 tarihinde eklendi
en azından verdiğiniz parayı helal edebileceğiniz bir film
11 Haziran 2012 tarihinde eklendi
DÖRT DÖRTLÜKKisaca Deja Vu olarak bilinen olayin rahatsiz edici gizemini herkes bir sekilde deneyimlemistir. Birisiyle yeni tanistiginizda sanki onu yollardir taniyormus gibi bir hisse kapilirsiniz. Veya herhangi bir yere ilk defa gittiginiz halde sanki orada daha önce bulunmus gibi hissedersiniz. Kisacasi Deja Vu adi verilen duyguyu bilmeyen yoktur denilebilir. Peki, ya bu tuhaf ve tüyler ürpertici duygu aslinda geçmisten gönderilen bir uyariysa? Veya bilinmeyen gelecege dair ipuçlarini barindiriyorsa...Yapimci Jerry Bruckheimer ve yönetmen Tony Scott'un yeni aksiyon-gerilim çalismasinda deja vu duygusu basroldedir. Insanlarin hayatini paramparça eden bir suç olayini arastirmakta olan ATF ajani Doug Carlin'e (Denzel Washington) hiç umulmadik bir anda rehberlik eder.New Orleans'taki bir feribota konulan bombayla meydana gelen büyük patlamanin ardindan kanit toplamasi için çagrilan Carlin, insanlarin beyninin içindeki ?deja vu'larin herseyden daha güçlü oldugunu kesfeder. Bu da, yüzlerce masum insanin hayatini kurtarmak için beyninin en derin dönemeçlerinde bir yolculuga çikmasina yol açar.
7 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi ben kısaca şöyle özetleyeceğim; senaryo çok ilginç, hikaye adeta bilmece gibi insan seyrederken düşünüyor kendi kafasına göre filmi yorumluyor, kurgu zaman zaman aksamasına (bazen fazlaca aksıyor) rağmen başarılı ancak buna rağmen çok kötü yönetilmiş bir film. Yani kısaca; un, şeker, maya var helva yok. Maalesef Tony Scott Aksiyon adına iyi bir yönetmen ama bana göre bu tarz filmler için (zaman kavramı içeren) filmler için biçilmiş bir kaftan değil, böyle bir filmi Christopher Nolan gibi zaman üstadı bir yönetmen üstlenseydi daha başarılı olurdu. Dakikalar ilerledikçe film daha az inandırıcı geliyor seyirciye. Bu filmin bir kere Deja Vu konusunu irdelediğini söylemek çok zor, sanki 'Back to the Future' söz konusunu önümüzde. Ancak, beni asıl bu filmde hayal kırıklığına uğratan Denzel Washington oldu, hiç bir filmini kaçırmadığım bu karizmatik aktörün şimdiye kadar seyrettiğim en zayıf performansı diyebilirim, hâlbuki Gazap Ateşi’nde bu ikili müthiş bir filme imza atmışlardı. Tabii ben Washington’dan her zaman Training Day ve John Q filkmlerindeki olağanüstü performansları beklemiyorum, ama bu kadar vasatını da hiç beklemiyordum doğrusu. İlginç bir film olmasına rağmen hiç beklediğim gibi olmamış.