Deja Vu
4,2

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

10 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Bir filmde 'Malcolm X'(Washington) , 'Jim Morrison'(Kilmer) ve 'Hz. İsa'(Caviziel) varsa o film nasıl kötü olsun ki? Yapmayın arkadaşlar :DD
sinema
1 ziyaretçi
27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Kurgu gerçekten çok iyi tasarlanmış. Filmin tek sorunu bence; İnandırıcı bir bilimsel açıklama beklemiyoruz ama zamanda yolculuğu kadere bağlaması komik kaçıyor.
dr-
dr-

24 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Vov! Çok başarılı,etkileyici,sıradışı bir film..İzlerken 'nasıl bir teknolojidir bu' dedirtti bana (: 10/10
Eren Yenigün
Eren Yenigün

15 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Muhteşem bi film hem bilim kurgu hem aksiyon hem gerilim... herşey ve süper bi kurgu bu sene kesinlikle en iyi senaryo oscarına aday olmalı... benim favorim ve 10/10
duygu456
duygu456

15 Ocak 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar film gayet guzel aslında bıraz karısık gıbı duruyo ama degıl herkese tavsıye ederım
songuul
songuul

26 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ya gercekten super bır fılmdı
ben rastgele gıttım tek yabancı fılm dejavuydu ama cok etkılendım halada etkısındeyım albert eisteyn zaten buna ınanıyordu fızıkcıler mutlaka ızlemelı zaten denzel wasıngton ıcın bıle ızlenebılır cunku herzamankı gıgı muhatesem herkes gıtmelı harıka...
nil04
nil04

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
cok guzel bır fılmdı oyunculuklar harıkaydı saçmalıklar vardı tabi ama cogu korku filmlerınde macera fılmlerınde oluyor bu işi güzel ilginç yapanda bu ben cok begendım herkese tavsıye ederımm
Ali B.
Ali B.

19 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle senaryo ,muzikler tasarlanma hepsi bir arada bas yapit sadece sacma olan bir sey var o da kaderin degistirilmesidir kaderin degistirilmesi mumkun degildir cunki Kaderi Ancak Allah yazar ve Allah degistirir.
beyonce-17
beyonce-17

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

15 Ocak 2007 tarihinde eklendi
film için yapılacak en anlamlı yorum: mükemmel!!! de şu uzayı katlama olayını hala anlamadım:)
haylan-18
haylan-18

12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
gerilim sahneleri çok gerçekçi olmuş.kurgu guzel..fılm bittiginde bişeyler havada kalmıyor....giriş,gelişme,sonuç...herşey yerli yerinde..konunun karmaşık olmasına rağmen cok iyi anlaşılıyor..anlatım hoş..10 numara film...izleyin
aorkunuyar
aorkunuyar

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
gerçekten izlenmeye değer bir film..
hatta geçenlerde sinema izledikten 2 sene sonra dvd si elime geçti baştaki sahneyi izleyeyim dedim.. bir baktım 2 saat olmuş...
Onur Derin
Onur Derin

10 Ocak 2007 tarihinde eklendi
filmden az önce çıktım, müthiş bir filmdi. 12 maymun un konusuyla benzeşiyor ama modern teknoloji çok iyi. bu film izlenmeyi hakediyor
drop-d
drop-d

31 Ocak 2007 tarihinde eklendi
işte bu filmde film izlediğimi anladım.harika br film di.herkesn gtmesi gereken bir film.kesinlikle kaçırılmamalı.
leman-demirbas
leman-demirbas

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
süper bir film görsel efekler,danzel herşey harika ama filmin başı biraz sıkıcı ve fazla uzatılmış.keşke senaryo üzerinde biraz daha durulsaydı ama genede izlenmeye deger filmlerden helede piyasada ki diger filmleri düşünürsek!!!
nurdanturhan
nurdanturhan

30 Aralık 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle muhteşem bir film. herkesin mutlaka izlemesini tavsiye ederim. süpeer bir filmmmm