4,2
Deja Vu hakkında görüşlerin ?
25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
karmaşık bir film...denzel washington oyunculuğunu önplana çıkaramamış ama yine de izlenmeye değer tabi hayalgücünüz genişse..
25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
orta bi filmdi diyebilirim ne çok ii nede çok kötü...ilk yarısı gerçekten insanı bayıyor çünkü bişey anlamıyorsunuz olayları bağdaştıramıyorsunuz ama devamı izlenince bütün parçalar yerine oturuyor( yinde bi kaç soru işareti kalıyor kafada..)tamam kameradan izlenmesi olayı gerçekten çok saçma..hele ki danzelin ekrana laser tarzı bi aygıt tutması inanılmaz saçma ama yinede izleyin boş vaktiniz varsa tabi...
9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
hmm tamammm gayet güzel düşünülmüş bir senaryo,benzeri yok herhalde.. ama yanii filmin adı sUperMan olabilirmiş gibi geldi banaa.. her işin altından denzel abimiz kalkıyo geriye kalan oyuncuların hepsi figüran olmuş resmen.. (val kilmer dahil) bunu göz ardı ederseniz izlenilebiletisi olan bir film..
12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Senaryo içerisinde ciddi boşluklar var ve bruckheımer tarzından çok uzak bir film . Tony scoot dağınık anlatım sistemine devam ediyor. Zaman içerisinde geri dönüşler sonucu zaman çizgisinin kırılması üzerine bir çok film çekildi . Bu filmde küçük bir hikayeyi başından ortasından anlatıp sonuna gelip tekrar başa dönüyor . Denzel için girdim ama tam bir hayal kırıklığıydı .
28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi başka bir film ile kıyaslamak bence yanlış kurgusal olarak farklı bir yaklaşım...dejavu denilen olay ile bağdaşması bence amiyane tabirle cuk oturmuş.Danzel Washington'un kendini tekrar ettiği bu filmi ben izlemeyen arkadaşlara tavsiye ederim.Özellikle ilk sahne çekim olarak çok başarılı bir patlama sahnesi yansıtıyor.
2 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Zaman kavramıyla müthiş bir şekilde oynanmış ve çok sıkı takip edilmedikten, üzerinde düşünülmedikten sonra tam olarak anlanamayacak bir film.
Çıldırış (The Jacket) filminin daha farklı işlenmiş bir türü ama özgün kalabilmiş bir film.
20 Haziran 2008 tarihinde eklendi
fılmı ızlemeden once yorumlara baktım.bır kısımımız begenmıs bır kısmımız begenmemıs.ızlesem mı ızlemesem mı arada kaldım.ama ızlemeye karar verdım :) sunu soylemek ısterım kı fılmde dıger arkadaslarımında gozunden kacmayan mantık hataları var.hemde azımsanmayacak kadar.tamam bazı yerlerde kayışı koparmıslar.gecmıse donulmesı,olayların an ve an farklı acıllardan goruntulenmesını gectım,olabılır dedım.pekı danzelın gecmıse donupte kızın evınde yaralarını temızlemesı kısmı gercekten asırı derecede mantık hataları dogurmus.tamam yasadıgı bı deja vu ama bu kadar da mantksızlık olmaz.deja vu aklın oyunu sanılır.pekı ya gercekse ıste deja vu aklın oyunu olmamıs bu fılmde ve mantık hataları dogurmus.fılmın bu yonu benı cok keyıfsızlestırdı.genelleme yapacak olursak;fılmı benı hıc sıkmadı.dahada cok ıcıne cektı,merak uyandırdı.mantıksız gelen kısımları fılme verecegım puanı dusurdu acıkcası.bole bı sey beklemıyodum.gerıye kalan her sey guzel.seyredılebılr ama bazı yerlerde fılme olan bakıs acınız degısecek ve soguyacaksınız.keske boyle olmasaydı dıyeceksınız.fılm benı yeterı kadar tatmın etsede tek kelıme ıle fiyaskoo...5/10
23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
film yarısına kadar çok iyi giderken birden mantık hataları silsikesi ile aman beee dedirten bi duruma gelmiş. hele romantizm katmak uğruna esas oğlanla esas kızın yakınlaşması bana ıykkkk dedirtti. ne olduda hiç tanışmadan, hele hele vurulmuşken öyle yakınlaşmalar falan. Yarısından sonraki teknolojik ve "aynştaynsal" mantık hataları ve tahmin edilebilir ama tahammül edilemez sonlar beni rahatsız etmez diyorsanız izleyin. yada yarıya kadar izleyip başka filme geçin. 10/5 (filmin ilk yarısı için oda!!)
7 Mart 2007 tarihinde eklendi
flim harikaylı müthiş bir kurgu vardı.iyiki izlemişim
30 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
filmin konusu ilginç beğendim aslında ama bence bazı yerlerde mantık hatası var.Mesela kızın adamın suratını tırnakladığı sahnede denzel yoktu ama kıza benim suratımda tırnak yok ben o değilim dedi.yinede zekice işlenmiş bi filmdi.hala bazı sahneleri düşünüyorum.
13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bu filmin bu kadar begenilmesi beni sasirtti acikcasi.Ne olacagini ben ilk andan itibaren tahmin ettim, sasirmadim,sonu pekte supriz olmadi,klise bir konyu gayet basit bir sekilde islemisler.Ismine ve verilen puana bakarak yuksek beklentilerle izledim boyle de olunca gayet vasat bir fim gibi gorundu bana.