ismail7172
4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Devlet düşmanın yönetmeninden çok hoş bi film aslında anlatılanların olması biraz düşününce münkün gibi geliyo ayrıntıları kaçırmadan izlemenizitavsiye ederim çünkü daha zevkli oluyoo
arkaşlar filmi bence dikkatli izlemediğinizden anlamamışsınızdır benim izlediğim en iyi filmlerden birtanesi mükemmel hatta ama düşündüren ve hatta defalarca izlettiren bir film. kesinlikle tafsiye ederim..
Şimdiye kadar izlediğim en iyi fildi... 2006da sinemada izlemiştim zaten, geçen gün bir kez daha izledim ve aynı keyfi aldım. Ölmeden önce izlenmesi gereken 10 film arasına girer...
Kader ve zamanda yolculuk üzerine yapılmış en mükemmel filmlerden biri. Bu tür filmleri seviyorsanız buradaki boş yorumlara aldanmayın. Kesinlikle zaman ayırıp izleyin.
birşey dememe gerek yok, inanılmaz.gerçekten gelmiş geçmiş en iyi film olarak görüyorum.kurgulu,şaşırtıcı,akıcı,bulmacalı-bilmeceli :)) düşünemeyenler izlemesin lütfen :))