Deja Vu
4,2

naciye559
naciye559

25 Aralık 2006 tarihinde eklendi
tony scot ve denzel washıngton oyunculuklarını konuşturmuşlar.bence super bir film.kaçırmayın derim.
orsau
orsau

6 Ocak 2007 tarihinde eklendi
akışı ile sağlam bir film olmuş ama nedense eksikleri var. sanki buna benzer senaryoyu daha önce izlemiş gibiyim belki de filmin etkisidir ne de olsa deja vu. ama insanı etkilemiyorda değil! bende uzayı katlamak sitiyorum ddim film çıkışında.ama olayların bağlanma şekilllerine hayram kaldım. oyuncunun kalitesi de filmi onure ediyor. bence izlenmesi gereken bir yapıt olmuş özellikle de deja vu ya inanıyor ve de savunuyorsanız kaçırmayın!
moonlihgt-12
moonlihgt-12

15 Ocak 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmdi çok etkileyici karmaşık heyecanlı denzel washington süredi konu harikaydı kaçırmayın bence :)
arardurur
arardurur

16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
hıhh işte bu kadar. bazı mantıksal sorunlar var ya bende ya filmde ama bunlara takılamayacak kadar akıcı ve heycanlıydı. kurgu seri bi şekilde verilmiş. geri dönüşler süperdi gönlümden 9 çıkıverdi......:)
sinema
1 ziyaretçi
18 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Sürükleyici ve ince bir film belki ŞUAN için ana konusu saçma gelebilir ama neden olmasın!
umut-naz
umut-naz

18 Ocak 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle güzeldi, ama herkese hitap etmemesi normal çünkü kimileri çok net anlatılan fılmlerden hoşlanıo sinemadan cıktıgımda bu ne şimdi anlamadım diyenler bile vardı ama bnce güzeldi..
fulya-dindi
fulya-dindi

19 Ocak 2007 tarihinde eklendi
oldukca sacma bir filmdi bu konuda filmleri daha önceleride görmüştük ama bu en kötüsüydü filmi izlenebilir yapan tak sey oyuncuların güçlü olması
alevole
alevole

26 Ocak 2007 tarihinde eklendi
süper bir film...kendinizi kaptırıyorsunuz ve sonunda aman tanrım diyorsunuz!!mutlaka izlenmesi gerekir!!
dogan-206
dogan-206

31 Ocak 2007 tarihinde eklendi
basarılı bır fılm olmus...fılmın ılk yarısı bırascık sıkıcı gecse de aklınızdakı soruların cewaplarını merak ettıgınız ıcın 2. yarısını zewkle takıp edıyorsunuz...ve de sonunu tahmın edemıyecegınız bır fılm olmus...vede benı en cok tatmın eden tarafıda bu oldu
alpyilmaz6
alpyilmaz6

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filmle ilgili hala kafamda sorular var ama filmi başarılı buldum..denzelin oyunculugu iyiydi 8/10
by-bloody
by-bloody

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ya süper danzel john q daki performansı gibi oynadı resmen konusu da bi o kadar güzel 10/8
laleerol
laleerol

17 Mart 2007 tarihinde eklendi
Bu tarz filmlerden hoşlanıyorsanız kaçırmayın derim.Bildiğimiz Deja Vu olayına farklı bir bakış getiriyor.Hiç sıkmayan,son ana kadar merak ettiren,sürükleyici bir film.
passive-aggressive
passive-aggressive

28 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
iyi senaryo iyi oyunculuk kaliteli bir film,tony scott ın ellerine sağlık.yine de başta denzel washington için gittiğimi itiraf etmeliyim,ama film beklentimin üstünde çıktı.tavsiye edilir...
koktenersen
koktenersen

26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Flm beklentilerimden daha fazlasını karşıladı. Gerilim düzeyi baya yüksek. Sonuna kadar çok iyi geldi bence film; fakat sonunu çok beğenmedim. Bazı konular havada kaldı diye düşünüyorum. Yine de izlenmesi gereken bir film. 7/10
berk-ay1987
berk-ay1987

29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
5 ocakta çok sevdiğim bir arkadaşımla gittiğim bir filmdi.her ne kadar filmden çıktıktan sonra gülüşüp birbirimize noldu ya bişey anlamadım ben bu filmden desekte sonuçta iyi bir filmdi yorumunda birleştik.izleyin benim hatırıma izleyin:))))