Bu film son zamanlarda çıkan en güzel film diyebilirim. Müthiş bi kurgu insan filmi izlerken kendini filmin içindeymş gibi hissediyor. Şiddetle tavsiye ediyorum kimse bu filmi kaçırmasın ben ikinci kez izlemeyi bile düşünüyorum..
arkadaslar konu cok iyi yalnız ben bu flimde azınlık raporu nu gördüm sanki bir daha izlerseniz dikkat edin görüceksiniz ama gayet basırılı bir flim olmus...
fight club'tan beri hiç bir senaryoya on üzerinden dokuz vermemiştim :)) 15 kere daha izleyebilirim. dün akşam izledim ama hala bağlantılar kurmak için kafa yoruyorum... arşivlerde ve hafızalarda mutlaka yer alması gereken bir film.....
Başından sonuna gizemini koruyarak merak içerisinde bekleten, harika bir film. Zamanda yolculuğu realistik bir şekilde işleyerek ,büyük bir suikastın önlenmeye çalışıldığı film ,oyuncu kadrosuyla da başarıyı yakalamış.
film tek kelimeyle harikaydı. artık kelebek etkisi, göl evi gibi film lerin çoğalmakta olduğunu görmek gerçekten güzel. film bence bundan 10-15 yıl sonra olabilecek bir teknolojiyi anlatıyor.
Hiç fena bir film değildi.Bir göz atmalısınız :) film in sonu güzeldi beğenmeyenler anlamadıkları için beğenmemişlerdir konu akıcı bir şekilde işlenmiş kadro mütiş
Flim "niye" ler le dolu? Flimden eger bişi anlamak istiyosan tartışman lazım yoksa tek kişinin beyni ile anlaşılacak bir flim deil.Bide geçmiş ile gelecek kavramlarını çok iyi anlaman lazım.Flimde zamanı bayagı bi ileri almışlar bilmiyom ilerde böyle şeyler olurmu ama inşallah olur yararlı şeyler ^^
film gerçekten çok güzeldi.fakat doğruyu söylemek gerekirse insanın kafasını çok karıştırıyor.soruların cvplarını sonradan öğreniyorsun yinede tatmin edici cvplar olmuyor.ama izlenmeye değer bi film.pişman olmazsınız!!!:)
Çok akıcı bir film zamanin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz tebrikler kesinlikle tavsiye ediyorum. Herkes tarafindan izlenmesi gereken bir film olmuş ve zamanda yolculuk kavramini cok güzel bir şekilde işlenmiş