Deja Vu
4,2

kunteperotk
kunteperotk

10 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Beklediğime kesinlikle değdi..Sinemada kaçırıp bir kaç ay sonra izlesem de harika bi film olduğunu söyleyebilirim..Yuh artık demiştim en sonunda..
iw3rs0n1985
iw3rs0n1985

25 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
gazap ateşinden sonra 2 li bir araya gelmiş.. denzel washington ve tony scott.. ve yine çok güzel bir eser ortaya çıkmış.. sürükleyici. ilginç ve etkileyici bi film.. kesinlikle izlenmesi gerek.
nefiseelbir
nefiseelbir

13 Ocak 2007 tarihinde eklendi
azınlık raporundan etkilenilmiş bi film..bilimkurgu imiş gibi izlenirse keyif alınacak bi film bence...
aydinocan
aydinocan

7 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Dejavu aklınızın sınırlarını zorlayan değişik bir film.Denzel washington güzel performans sergilemiş, rolünde zamana meydan okuyor...gerilimi hiç bitmeyen bir film kaçırmayın bu filmi bence....
dncr
dncr

8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
kafa karıstırıp sonra da yavas yavas tasları yerine oturtan bir film.oyuncular gercekten iyi.guzel bir film olmus.izlerken sıkılmadım.bi ara ben bu sahneyi daha once gordum dedim kendi kendime :P
st195
st195

8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Amerikanın terör korkusunun aslında belli edilmeden işlendiği bir film. teröre karşı bir kahraman ve insanları kurtarmak için elinden geleni ardına koymuyor. bide işin içine aşk girince yanında bide bilimsel keşifler güzel bi karışım olmuş bence.. ama gazap ateşi gibi gerçekçi bi filmden sora biraz hayalkırıklığı yaratabiliyor..
hektor-2020
hektor-2020

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çok etkileyici bir senareyo film gerçekten izlenecek film denzel yine muhteşem
furkankarakullukcu
furkankarakullukcu

18 Ocak 2007 tarihinde eklendi
çok ama çok mükemmel diiLdii.. iiyiydi saglam filmdi. ama böylesine güzl işlenmiş senaryoyu daha güzel bir ortamlarda halledebilirlerdi. ve üstelik 1 cümle kaçırdınız mı bitmiştir olay.

abimin koltuqu kırması ve 2 kere yannış yangın alarmı filmi bölsede güzeldi. (:
sinan19856
sinan19856

20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bence bu fılm bu puanı haketmıyor 109 o bır puanıda cok bılım kurguya kacmıs dıger hersey cok guzel denzelın hıc bır fılmını kacırmadım bu zamana kadar seyredemeklerımı de vcd de seyrettım ama bu fılm daha da bır guzel ınsan fılmı seyrederken bu nasıl bır teknolojı dıyor
tiyatrocu34
tiyatrocu34

23 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Filmin birinci yarısı ve ikinci yarının başı çok hoş ve sürükleyici.Ancak film çıkışı filmin sonunda neler olduğunu idrak etmeye çalıştığımızdan filmin diğer kısımlarının orjinaliği gölgede kaldı.Yine de güzel bi film.(Bazı mantık hatalarına rağmen)
dikkat-virusumm
dikkat-virusumm

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
filmi iyi anlamak ıcın 2kere flan ızlemekde yarar var ama gayet guzeldi
burakaltunsoy
burakaltunsoy

11 Kasım 2007 tarihinde eklendi
çok başarılı bir film.denzel show vardı filmde.senaryosuda oldukça güzel ve alışılmışın dışında.
melihsusyal
melihsusyal

20 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir film olmuş en azından sıkmıyor insanı 8/10
king-6
king-6

8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Etkileyici ve düşündürücü bir film.Denzel'ın oyunculuğu da zaten mükemmel.Kesinlikle tavsiye ederim 8/10
Samet Sagun
Samet Sagun

8 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Bilim kurgusu ve aksiyonu olan yarım saat sonra sizi etkisi altına alıp sürükleyen bi yapısı var .....