mcz-courrier
23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
film yarısına kadar çok iyi giderken birden mantık hataları silsikesi ile aman beee dedirten bi duruma gelmiş. hele romantizm katmak uğruna esas oğlanla esas kızın yakınlaşması bana ıykkkk dedirtti. ne olduda hiç tanışmadan, hele hele vurulmuşken öyle yakınlaşmalar falan. Yarısından sonraki teknolojik ve "aynştaynsal" mantık hataları ve tahmin edilebilir ama tahammül edilemez sonlar beni rahatsız etmez diyorsanız izleyin. yada yarıya kadar izleyip başka filme geçin. 10/5 (filmin ilk yarısı için oda!!)
filmin konusu ilginç beğendim aslında ama bence bazı yerlerde mantık hatası var.Mesela kızın adamın suratını tırnakladığı sahnede denzel yoktu ama kıza benim suratımda tırnak yok ben o değilim dedi.yinede zekice işlenmiş bi filmdi.hala bazı sahneleri düşünüyorum.
Arkadaş iyi güzel , farklı bir film çekmeye niyetleniyosunuz, kadroyu da güzel oluşturuyosunuz, son teknoloji kamera teknikleri falan filan... Da , kardeşim bu filmin en kritik anında patlamaya dakikalar kala Denzel washington ile başroldeki diğer kızın evin içinde romantik bakışmaları, hatta öpüşmeye filan yeltenmeleri, yeni üst baş giyinmeleri filan da neyin nesi yauf ??? Çıldırmamak, dalga geçildiğin hissine kapılmamak elde değil.Yazık Denzel Washington a.Üstelik bu hollywood filmlerinin zamanda yolculuk hesabı teknoloji üretme geyiyiğinden kına geldi artık. Yeterr diyorummm.4/10
Son dönem Hollywood sinemasının düştüğü senaryo kısırlığını zaman zaman insanı gülümseten komik bir teknolojiyle aşılmak istenmesi sonucu insanı sıkmayan sıfatından başka bir niteliğe pekte sahip olmayan vasat bir yapım...
Çok iyi kurgulanmış bir senaryo, çok iyi oyunculuk ama birşeyler eksik gibi filmde. Tam olarak anlayamadığım budur diyebileceğim bir şey yok ama eksik birşeyler var..
Bu filmi başka bir film ile kıyaslamak bence yanlış kurgusal olarak farklı bir yaklaşım...dejavu denilen olay ile bağdaşması bence amiyane tabirle cuk oturmuş.Danzel Washington'un kendini tekrar ettiği bu filmi ben izlemeyen arkadaşlara tavsiye ederim.Özellikle ilk sahne çekim olarak çok başarılı bir patlama sahnesi yansıtıyor.
filmin konusu saçmaydı bence.tamamen ilginç ilgi çekici bir konu ve film ortaya çıkarmak için çalışılmış ama saçmalanmış bence.daha sıradan bir konuyla çok daha etkileyici bir film çekilebilirdi.deja vu için kötü bir film denilemez ama bu filmin bana bişey kattığını düşünmüyorum.denzel washington'un oyunculuğu başarılıydı.
hmm tamammm gayet güzel düşünülmüş bir senaryo,benzeri yok herhalde.. ama yanii filmin adı sUperMan olabilirmiş gibi geldi banaa.. her işin altından denzel abimiz kalkıyo geriye kalan oyuncuların hepsi figüran olmuş resmen.. (val kilmer dahil) bunu göz ardı ederseniz izlenilebiletisi olan bir film..
biraz abartılı ve tutarsız kısımları var da olsa fena bir film değildi.. yani izlediğime pişman değilim. ayrıntılar iyi işlenmiş, güzel kurgulanmış..
ancak kafamı kuracalayan şey; seneler önce geleceğe dönüş filmindeki doktor ya bizi kandırdı yıllarca yada alternatif zaman denilen şey öyle tehlikeli bir şey değil..
orta bi filmdi diyebilirim ne çok ii nede çok kötü...ilk yarısı gerçekten insanı bayıyor çünkü bişey anlamıyorsunuz olayları bağdaştıramıyorsunuz ama devamı izlenince bütün parçalar yerine oturuyor( yinde bi kaç soru işareti kalıyor kafada..)tamam kameradan izlenmesi olayı gerçekten çok saçma..hele ki danzelin ekrana laser tarzı bi aygıt tutması inanılmaz saçma ama yinede izleyin boş vaktiniz varsa tabi...