Film başladığı andan itibaren sizi hiç sıkmadan mükemmel bir şekilde ilerliyor.Senaryo ve oyunculuk çok güzel ve Denzel Washington gerçekten harika bir performans göstermiş.8/10
bu filmde çok bariz kurgu hatası var ve acayip bi şekilde beni rahatsız etti..buna rağmen 10 verdim ve favori filmlerime ekledim..bu filmle ilgili hep temennim şu olmuştur..keşke kurgu hatası yapmasalardıda bu filmi kült bi film olarak görebilseydim..zira aslında filmde biçok şey kurgunun bi parçası içinde olarak birleşiyor ama esas kurgu hatası temelde yapılıyor
Etkileyici bir son akıllara zarar bir film.Aslında konu itibari ile tanıdık ve polisiye sahneleri ile bir miktar sıkıcı başlangıcı olan bir film olmasına rağmen filmin son 30-40 dakikasında yap boz parçalarını birleştirmek insana zevk veriyor.Eminim filmin final sahnesi sizi tatmin edecektir...
hakkatende bilim kurgu olarak bakılabilecek bir film olmuş.ama güzel senaryo çok hoş.oyunculuklar çok iyi denzelin kötü filmi yok zaten nerdeyse.10 üzerinden 8
Film mantıksal ve bilimsel bazı tutarsızlıklar içeriyor. Yani bir noktadan sonra filmi değil o mantık hatalarını sorgulamaya başlıyorsunuz. Ama bu tutarsızlıklar olmasaydı sanırım film zaten bu kadar ilgi çekici olmazdı. Beni etkileyen bir film oldu ve başarılı olduğunu düşünüyorum özellikle görsel efektleri ve senaryosuyla. Ayrıca filmin sonunda çalan Macy Gray şarkısı Coming Back to You da tüylerimi diken diken eden bir final olmasını sağlamıştı...
hatırlarsanız maske çizgi filminin deja vu adlı bir bölümü vardı..o bölümden bu filmi izlerkenki zevkin daha fazlasını alnıştım..mantık hatalarıyla dolu net olmayan objeler ve sahneler..ayrıca film ajan douglas ın geçmişe gittiği yere kadar eh dedirttiyse de sonralarında "yeter be artık" dedirten kadın+erkek=mutlu son denkleminin olduğu klasik amerikan klişelerinden farklı olmadığını gösterdi..oldu olacak "five years later" deyip kucaklarında çocukla falan sahneler de koysaymış senarist bir de..