pusat543
26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Bi başyapıt,bambaşka bi senaryo,çok dikkatli izlemenız gereken bi film,ve filmi zamanda yolculuk filmi diye açıklayan birine denk gelirseniz ona sadece gülün..:d
Kurgu gerçekten çok iyi tasarlanmış. Filmin tek sorunu bence; İnandırıcı bir bilimsel açıklama beklemiyoruz ama zamanda yolculuğu kadere bağlaması komik kaçıyor.
bu filmin nesinden sıkıldınız anlamadım ya baştan sona heyecandan filmin nasıl bittiğini anlamadım konusu mükemmel kurgusu harika bence herkesin izlesi gereken 10 numara bir film kesinlikle tavsiye ederim..
Devlet düşmanın yönetmeninden çok hoş bi film aslında anlatılanların olması biraz düşününce münkün gibi geliyo ayrıntıları kaçırmadan izlemenizitavsiye ederim çünkü daha zevkli oluyoo
bence mükemmel bi "bilim kurguydu" vurguluyorm bilim kurgu yorum yapan arkadaşlar buna pek dikkat etmiyomuş saçma geliyomuş ozaman her film saçma gelir. zombiler, uçan adamlar, konuşan hayvanlar vs...
nefes almadan izlediğim filmlerden birisi sacmalıklar yok değil var celişkili yerler de war ama film sonucta. gercekten cok sürükleyici izlemekte tereddütü olan varsa düşünmesin izlesin ;)
Mantık dışı bir film ama izlenmeye değer bazı sahnelerde yok artık dedirtiyor ama yabana atılcak bir film değil tafsiye ederim boş vakit değerlendirmek isteyenlere.10/8
fılmı ızlemeden once yorumlara baktım.bır kısımımız begenmıs bır kısmımız begenmemıs.ızlesem mı ızlemesem mı arada kaldım.ama ızlemeye karar verdım :) sunu soylemek ısterım kı fılmde dıger arkadaslarımında gozunden kacmayan mantık hataları var.hemde azımsanmayacak kadar.tamam bazı yerlerde kayışı koparmıslar.gecmıse donulmesı,olayların an ve an farklı acıllardan goruntulenmesını gectım,olabılır dedım.pekı danzelın gecmıse donupte kızın evınde yaralarını temızlemesı kısmı gercekten asırı derecede mantık hataları dogurmus.tamam yasadıgı bı deja vu ama bu kadar da mantksızlık olmaz.deja vu aklın oyunu sanılır.pekı ya gercekse ıste deja vu aklın oyunu olmamıs bu fılmde ve mantık hataları dogurmus.fılmın bu yonu benı cok keyıfsızlestırdı.genelleme yapacak olursak;fılmı benı hıc sıkmadı.dahada cok ıcıne cektı,merak uyandırdı.mantıksız gelen kısımları fılme verecegım puanı dusurdu acıkcası.bole bı sey beklemıyodum.gerıye kalan her sey guzel.seyredılebılr ama bazı yerlerde fılme olan bakıs acınız degısecek ve soguyacaksınız.keske boyle olmasaydı dıyeceksınız.fılm benı yeterı kadar tatmın etsede tek kelıme ıle fiyaskoo...5/10
film oldukça güzel fakat kurgudaki bazı olaylar mantık sınırlarını zorlayıp filmden kopmanıza neden oluyor ama film izlemek isteyenleri tatmin edecek bir filmdir. İzleyenler için zaman kaybı olacak bir film değildir. Denzel Washington takipçileri keyifle izleyeceklerdir. Benim notum 8/10
sıradısı kelimesini sonuna kadar hak eden bir film.bu kadar zor bir konudan bu kadar saglam cıkmak takdir edilesi.danzel her karede benim oscarım var diyor