cemalspc
21 Şubat 2009 tarihinde eklendi
quantum fiziği veya dejavu. yaşanan zamanın ötesinde veya berisinde devamedegelen başka boyutlar... acabaların veya fakatların kesişmeleri. peki biz nerede kesişiyoruz bizle ? deja vu aslında bir girdap..beyni içine çekerken ruhu serbest bırakan bir girdap. 10/9 mu ?
gerçekten izlenmeye değer bir film.. hatta geçenlerde sinema izledikten 2 sene sonra dvd si elime geçti baştaki sahneyi izleyeyim dedim.. bir baktım 2 saat olmuş...
arkaşlar filmi bence dikkatli izlemediğinizden anlamamışsınızdır benim izlediğim en iyi filmlerden birtanesi mükemmel hatta ama düşündüren ve hatta defalarca izlettiren bir film. kesinlikle tafsiye ederim..
inanılması güç teknolojiler var,ancak bilim kurgu olarak bakıp da bunları göz ardı edebilirseniz aksiyon ve gerilim açısından oldukça tatmin edici bir film.ilk yarısında böyle şey mi olur vs. bir tavır takınmıştım açıkçası ancak dediğim gibi filmi farklı bir gözle ve eğlenmek için izlemeye çalışırsınız daha memnun kalırsınız.kesinlikle sıkmayan büyük bir proje,denzel washingtona eşlik eden yan rollerdeki usta aktörler bence filme ayrı bir hava katmış,herkes çok başarılı,izlenebilir.
denzel washingtonı çok beğenirim, bugüne kadar kötü filmini izlemedim o yüzden takip etmeye devam ediyorum ve bu filmide gerçekten çok iyiydi, filmi açıklayıcı kısımlarda mantık hatası göremedim, ama bu tarz filmlerde kesinlikle mantık hatası olur ve bence de vardıyorumları okuyup çok dikkatli izlememe rağmen filmin önemsiz kısımları kafamda soru işareti olarak kaldı, bu noktaların çokta önemi olmadığı için 9/10
filmin ismiyle çok alakası var.dikkatli izlerseniz ajan dough un yasadıgı dejavuyu anlayabilirsiniz..ayrıca filmde saçmalık aramak saçma olur..zaten gerçekten uzak bir film..ama olsa böyle olurdu heralde dedirtecek kadar gerçekçi...
Film başrol oyuncusunun oyunculuk yeteneği ile birleştiğinde izleyiciye hafif bilimkurgu tarzıyla bir aksiyon filmi yaşatıyor, diğer yorum yazan arkadaşların da dediği gibi filmin ismine takılmadan izlendiğinde ve geçmişe dönüp olay değiştirme imkanın olabileceğine inanma gayreti gösterildiğinde filmin açıkta bıraktığı bir yan yok. İzlenmeye değer bir film.
Bu filmin bu kadar begenilmesi beni sasirtti acikcasi.Ne olacagini ben ilk andan itibaren tahmin ettim, sasirmadim,sonu pekte supriz olmadi,klise bir konyu gayet basit bir sekilde islemisler.Ismine ve verilen puana bakarak yuksek beklentilerle izledim boyle de olunca gayet vasat bir fim gibi gorundu bana.
böyle bir film i beğenmeyen arkadaşlara şaşıyorum baştan sona dikkatle izlenmesi ve takip edilmesi gereken bir film böyle filmler keşke her zamna yapılsa 10/9