KaliteTAKİP
26 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Denzel Washington kendini aştığı hatta tek başına alıp götürdüğü farklı ve sizi bir hayli etkileyecek konusuyla aksiyon ve gerilimin dozunun bir hayli fazla olduğu çok sağlam bir film şiddetle tavsiye ediyorum iyi seyirler...
Bir kere filmden zevk alabilmek için herşeyden önce tutarsızlıklarla, kendi içinde çelişkilerle ve mantıksızlıklarla dolu senaryosunu kabul edip bir kenara koymak gerekiyor. Ancak ondan sonra filmden biraz zevk almaya başlıyorsunuz. 9/11 paranoyasının amerikan sinemasındaki son yansımalarından bir tanesi deja vu. Neyse ki bu sefer teröristler Müslüman değil, fanatik amerikalı. Çekimler ve teknik artık her amerikan filminden beklenmesi gerektiği kadar kaliteli. Tony scott a çok fazla birşey katmayan orta karar bir aksiyon/gerilim/bilimkurgu filmi...
Benim, filmin arasına çıktığımızda finaline dair beklentim farklıydı.Bence saçma olmuş.Ben size bir sürü alternatif son yaratabilirim bundan daha iyi!Sonuç olarak gidip zaman geçirebileceğiniz bir film,ama beklentiniz fazla olmasın.
ben filmi yeni izledim değişik bir filmdi benim hoşuma gitti,güzeldi yani.Aksiyon,macera,oyunculuk hepsi filmde vardı.Farklı bir film arayanlara kesinlikle tavsiye ederim.8/10
Denzel Washington ın güzel filmlerinden..Oyunculuk yine 10 numara..Film kendiniz izlettiriyor..Sıkmıyor,güzel hoş ama başyapıt demek yanlış olur arkadaşlar..
Biraz absürt ve abartılı bir senaryo olabilir ama yine de gayet keyifle izlenebilir. Denzel yine döktürmüş. İlginç film arayanlara tavsiye edilir. 8/10
iyi bir başlangıç, etkileyici scoring kullanımı filmin hemen ilk dakikalarında göze çarpıyor. ilk yarı biterken vay be hoş konu bakalım nasıl gelişecek diye merak ettiriyor film. ikinci yarıya müthiş bir başlangıç yapıyor, metafizik öğelerle bezenmiş, geçmiş ve gelecek arasında konuya harika uyan fantastik bir bağ kuruyor. vayyyy, film ne kadar orjinal, kurgu ve konu ne kadar da iyi derken birden bire film tepetaklak gidiyor. izlerken aman hayır olmasın bunlar, film kendi kalitesine ihanet etmesin derken battıkça batıyor ve hayalkırıklıkları içerisinde terk ettiriyor bana sinema salonunu. çok yazık olmuş bu filme, muhteşem bir film olabilirdi, ama maalesef kendi yarattığı dünyaya ihanet etmiş, olmamış.