3,7
Sihirli Oyuncakçı hakkında görüşlerin ?
16 Ocak 2008 tarihinde eklendi
senaryo itibariyle çok hoş, dustin hoffman herzamanki gibi müthiş, hele bu role çok yakışmış. yalnız film "işte şimdi başladı" derken aniden bitiyor. Sanırım devam filmide çekilecek. Çocuklar ve büyükler için eğlenceli.
20 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Filmi çok beğendim ve beğenerek izledim her saniyesini. sadece çocuklar için yapılmış bir film değil bence. izlemesi çok keyifli ve düşünülmesi gereken güzel detayları var. ve katılıyorum bayağı emek verilmiş bu filme..
23 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
bence son derece eğlenceliydi sırf haluk bilginer in muhteşem seslendirmesi için bile izlenir...'tanrı aşkına söyleyin neden sosis ekmekten daha uzun? (: '
6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
flim çok güzeldi herşeyi anlatıyor ama dahagüzel birşeyler çıkartabilirlerdi.
7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir film biraz hayalprerst olmuş ama yinede çocukların seyredebileceği bir filmm çok güsel
7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bu filim bence bana cok iyi gelen filim. bunu sevmeyen olmaz sanirim. benim fikrim bu arkadaslar ama ben sizi etkilemiyim/. cok iyi cok guzel ama harika otesi bisi./ben begendim.
3 Şubat 2008 tarihinde eklendi
gercekten çok güzel! bir film oyuncakların şekli çok güzeldi.. kızın dükkanı satmaktan vazgeçmesini beklemiyordum... oyuncak satıcısının ölmemesi daha iyi olurdu..Yine de çok güzel bir film
4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bu film bni gerçekten çok mutlu etti ama bn bunun bir çocuk filmi olduunu düşünmüyorm zaten afişlerdede çocuk sineması yazmıyor zaten gelen çocuklar sıkılmaya başladılar hatta birçoğu ikinci yarıyı izlemedi... film daha çok 9 dan sonraki çocuklara yönelikti yane onların anlayabileceği gibiydi 5 yaşındakiler falan ölece kaldı....
14 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Inanmadıgımız sürece hic bir seyin gercek olamayacagı dusuncesi uzerine kurulmus degişik bir film. Ben begendim ama erkek arkadasım 20 dakika sonra uyudu. :) Nathalie Portman'ın güzelliginden bahsetmeye gerek bile yok.
6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bence bu filim çookk şeker olmuş çocukların geçekten çok seviveği türden sadece çocuklar değil yetişkinlerin bile ilgisini çekicek ilginç,komik,güzel bir filim herkese tavsiye ederim...