3,7
Sihirli Oyuncakçı hakkında görüşlerin ?
3 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bence çok güzel bir film ancak çok daha iyi olabilirmiş. Filmin başında, oyuncuları ve senaryoyu anlayınca, ve bir de 'piyano' ve 'Rachmaninov' ögelerini görünce, harika bir film seyredeceğimi düşünmüştüm, öyle arzuladım. Çünkü 'Rain Man' ve 'Wag the Dog' (Başkanın Adamları) filmlerinden Dustin Hoffman’a, Star Wars’ın ilk 3 filminden de, Nathalie Portman’a hayranımdır. Ayrıca piyano çalmayı da çok severim ve Rachmaninov dinlemeyi de. Ama Portman ’ın iyi oynamayışı ve senaryonun çok sıradan ilerlemesi, yani beni şaşırtmaması, sonunu tahmin edebilmem, hevesimi kursağımda bıraktı. Yine de çok güzel bir film diyebilirim. Alabildiğine büyük bir oyuncakçıda gerçekleşen fantastik olaylar çok ilginç ve insanı büyülüyor. Küçük çocuğum performansı da görülmeye değer. Özetle, filmin başını gördükten sonra biraz hayal kırıklığına uğradım ama, güzel; 9/10 derim.
4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bu film bni gerçekten çok mutlu etti ama bn bunun bir çocuk filmi olduunu düşünmüyorm zaten afişlerdede çocuk sineması yazmıyor zaten gelen çocuklar sıkılmaya başladılar hatta birçoğu ikinci yarıyı izlemedi... film daha çok 9 dan sonraki çocuklara yönelikti yane onların anlayabileceği gibiydi 5 yaşındakiler falan ölece kaldı....
8 Ocak 2011 tarihinde eklendi
güzel bir çocuk filmdi. büyükler sıkılıyor
22 Ekim 2008 tarihinde eklendi
eğlendirici, hoş, çok fazla beklenti içinde olmadan izlerseniz fazla sıkılmayacağınız bir film.
10 Haziran 2009 tarihinde eklendi
film hoştu gayet güzel gidiyodu ama filmin sonu çok havada kaldı
14 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Inanmadıgımız sürece hic bir seyin gercek olamayacagı dusuncesi uzerine kurulmus degişik bir film. Ben begendim ama erkek arkadasım 20 dakika sonra uyudu. :) Nathalie Portman'ın güzelliginden bahsetmeye gerek bile yok.
5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bu filme kardeşimi götürmek için gittm.bence güzel bir filmdi. fakat bana çok duygusal geldi.yada ben bu aralar çok hassas olduğumdan, insanlar gülerken bile hüzün duyabildim filmden)=) devamını heyecanla bekliyoruz.molly nin sihirli olması bölümüde süperdi.(kardeşimin istediği)=)))
6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bence bu filim çookk şeker olmuş çocukların geçekten çok seviveği türden sadece çocuklar değil yetişkinlerin bile ilgisini çekicek ilginç,komik,güzel bir filim herkese tavsiye ederim...
1 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bu film izlediğim en güzel filmlerden biriydi.herkese tavsiye ederim. tabi bazı yerlerde saçma senaryolar vardı ama büyük küçük herkese tavsiye ederim özellikle çocuklar için çok hoş bir film:d
17 Nisan 2008 tarihinde eklendi
film tam başladı dediğiniz yerde bitio
5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir film.kardeşimi götürdüm.başka çocuklara da tavsiye ederim.
7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
sıkıcı bir film.birde bu filmi bir salon dolusu çocukla birlikte izlemek daha da kötü
6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
flim çok güzeldi herşeyi anlatıyor ama dahagüzel birşeyler çıkartabilirlerdi.
7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir film biraz hayalprerst olmuş ama yinede çocukların seyredebileceği bir filmm çok güsel
1 Ocak 2021 tarihinde eklendi
ben nerden izliye bilirim?yalniz fragman geliy neden boyle ama , tek part bulamiyorum delircem amaaa