Anlat İstanbul

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

30 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Çok başarılı bulduğum bir kesişen insanlar öyküsü...
potasyum
potasyum

17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Paramparça Aşklar Köpekler,Çarpışma,21Gram ve Anlat İstanbul.Bu filmlerin ortak özelliği senaryosunun kesişen hayatlar üzerine yapılan filmler olduğu;ama en güzeli kanımca Anlat İstanbul’du.
throughout
throughout

23 Kasım 2010 tarihinde eklendi
istanbulun gerçek yüzü... 5 farklı yönetmenin farklı 5 hikaye ile uyumu ve oyuncuların başarısı takdir edilmeli.. etkili bir dram ve kaliteli türk filmlerinden biri...
Arion
Arion

5 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Paramparça Aşklar ve Köpekler ile Çarpışma filmi tadında hoş bir film olmuş. Yelda R. bence o şaşkın bakışları ile süper bir iş çıkartmıştı :) Nurgül Yeşilçay ı bile çok beğendim . Nasıl psikopat bakışlardı onlar :)
naked-soul
naked-soul

17 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Ayakta alkışlanacak bir başarı...Böylesine güzel filmeri gördükçe bir Türk olarak gurur duyuyorum.Mükemmel ötesi...Olaylar öyle şahane kurgulanmış ve öyle başarılı bir şekilde aktarılmış ki şaşırmamak elde değil.Oyuncu kadrosunun kalitesinin yanında her birinin özellikle Nurgül Yeşilçay ve Altan Erkekli’nin başarısına hayran kaldım.Kesinlikle Türk sinemasının kaliteli filmlerinden.
istanbulkadir
istanbulkadir

22 Mart 2005 tarihinde eklendi
film beklediğimden daha güzel çıktı. Türk sineması için umut vaat eden ber film.
elvuim
elvuim

17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bu fılmı ızledıkten sonra turk cınemasına bı u donusu yaptım favorılerım arasında bı gecede kac olay yasanabılır?kac kısının hayatı deısebılır?kac olay bırbırını etkıler?hepsının cevabı bu fılmde
teenyoung
teenyoung

6 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten Ben Bu Kadar Beklemiyordum Harbiden Güzel Filmmiş En Başta Sıradan Bir Fİlm Değil İlginç Ve Sonuda İlginç İzlerken Hİç Sıkılmadım 10/10
zdilaver
zdilaver

23 Haziran 2005 tarihinde eklendi
sinemadan çıkınca 'bi dakka bu bi türk filmiydi di mi?'diye sordum kendime..dolu dolu bir film.hayalperest biraz.ayrıca olayları dramatize etme yoluna da gitmemiş.kadrosunun ünlü isimlerden oluşması da renk katmış filme.azra akın'ı pek beğenmedim ama..yelda süperdi -ki if 'ten aldığı en iyi kadın oyuncu ödülünü fazlasıyla hakediyor.ve tabii ki güven kıraç da çok iiydi.
cenkmutlu
cenkmutlu

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Çok keyif aldığım, beni alıp götüren bir film.İzlemeyenler izlemeli..
kivanc1905
kivanc1905

3 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
harika bir film.. farklı hikayeler çook güzel bi biçimde işlenmiş ve birbirine geçirilmiş... kısaca gerçekten masal gibi bir film..izlemelisiniz
erenolog
erenolog

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle harika,bence daha fazla ilgi görebilirdi bu film,zaman geçtikçe değeri anlaşılacaktır,izleyin,etkileneeksiniz 10/10
delidolu16
delidolu16

16 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Hayatımda ilkkez bir türk filmini türk filmi olduğunu unutarak izledim. Sadece mükkemel oyuncu kadrosu beni kendimden geçirmeye yetmişken konusu, minik hikayecikleri ve en önemlisi de hikayelerin iç içe geçmişliğiyle beni aldı ve bilmediğim biyerlere götürdü resmen. Arkadaşlar lütfen ön yargısız oturun ve izleyin. Tapacaksınız.
bisikletlikyz
bisikletlikyz

7 Şubat 2006 tarihinde eklendi
5 hikayeye 5 yönetmen...Küçüklerin masallarını birleştirip bize sunan 'Anlat İstanbul' kesinlikle arşive koyulması gereken bir Türk filmi...Vİzyondayken ilgi görmemesi üzücü...
buzutku
buzutku

10 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Mükemmel! Türkiye'deki bazı gerçeklerin masalımsı anlatımı. Ben bir izleyici gözüyle kadrosuna, senaryosuna, yönetmenine, Istanbul'a hayran kaldım. Keşke DVD 'den değilde Sinema'da izleyebilseymişim.