Anlat İstanbul

Luis-Fernando
Luis-Fernando

11 Mart 2005 tarihinde eklendi
bu kadar tanınmış oyuncu olmasından şikayet ediliyor ama sanki tam ün yapmamış oyuncuların filmlerine büyük bir ilgi oluyor!
basakbilgi
basakbilgi

22 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Derinliği olmayan ve hikayeleri keşke daha güçlü bağlasalarmış dedirten oyuncu kadrosunun sırtladığı bir eh işte filmi "Anlat İstanbul"...

İzleseniz de olur izlemeseniz de, ne bir artı ne bir eksi bariz etkisiz eleman...
cream-2
cream-2

13 Aralık 2004 tarihinde eklendi
Bu arada film daha vizyona girmedi ama bizim sitenin 'sinemayı yalamış yutmuş ve bu sebeple tüm Türk filmlerini özel gösterimde herkesten önce izleyen' kesimi oyları kullanmış. Üç Beş ünlü oyuncu var ya 10 verelim, Türk filmi kötüdür 1 verelim felsefesi ile mi verildi oylar merak ediyorum.
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

27 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Ben Yönetmen olacam ve elimde böyle bir kadro olacak..Ne oscar bırakırım nede altın mandalina:P
finallyfree89
finallyfree89

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
sıradışı bir film olmuş özellikle oyuncuların istanbul insalarının tanıtılmış yüzünü anlatan tiplemeleri gayet iyi ve natureldi konu yerleşimi,dağılımı ve toplandıktan sonra final çok iyidi ben beğendim
miroozkan87
miroozkan87

18 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Film bittikten sonra şunu dedim kendi kendime paramparça aşklar ve köpeklerden alıntı bir film sonra aldığım haberlerde anlat istanbulun yapımı paramparça aşklar ve köpeklerden önce başlanmış ancak filmin kendi içindeki olaylardan dolayı ertelenme gercekleşmiş eğer bu film paramparça aşklar ve köpeklerden önce vizyona girseydi daha büyük bir vurgun yapıcaktı ancak sonu tam bir fiyasko filmin sonundan bahsediyorum bir bremen mızıkacıları olayı yapılmaya calışmış ama cok amatör olmuş...
degilodadegil
degilodadegil

2 Eylül 2006 tarihinde eklendi
sine-haberden herkese iyi akşamlar. beyoğlundan aksaraya giden yolda çok basit beş hikayeyi yine çok basit bir biçimde birleştirme çalışmaları başarıyla sonuçlanmadı. geriye boynu bükük hüzünlü bir istanbul kaldı.enkaz kaldırma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor
haberleri dinlediniz...
ss-ak
ss-ak

20 Kasım 2007 tarihinde eklendi
kırmızı başlıklı kız bölümündeki küçük kız fikri "a beautiful bind" alıntısı gibi geldi sonuç olarak başarılı diyebilirim sürükleyici ve etkileyici...
bu arada nejat işler yine mükemmel toplam 2 dakikayı gecmeyen rrolünde yine etkileyici
gaffur030685
gaffur030685

1 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bi kere kesinlikle bu puanı haketmiyor.farklı konuları hiçbir şeklide birleştirememiş sürekli masallara göndermeler yapan ama bence ana amacına ulaşamayan bir yapıt.eger farklı hikayeleri birleştirmek istiyorsan ucuz romanı kendine örnek almalısın bilemedin crash derim ben.kısacası zaman kaybı
knut-hamsun21
knut-hamsun21

14 Ocak 2009 tarihinde eklendi
kül kedisi, kırmızı başlıklı kız, uyuyan güzel, pamuk prenses ve fareli köyün kavalcısı masallarının bir araya getirilmesiyle oluşturulmuş bir tür alaycı dönüştürüm filmi...masalımsı bir anlatımı var, ancak film o kadar da güzel değidi.Film daha da güzel olabilirdi!!!
sweden-2
sweden-2

16 Ekim 2010 tarihinde eklendi
açıkçası farklı hikayeler oldugu için insan izlerken sıkılmıyor fakat insan hep o hikayelerin bir şekilde birleşmesini bekliyor ama olmuyor. kıyısından köşesinden birleştirmeler var. Yani ben yolda yürürken birine çarpıyorum mesela, o kişinin özel hayatı ile veya iş hayatı ile ne kadar alakam olabilir ? sadece çarpışmışız. Bu da öyle, hikayelerin çoğunun birbiri ile ilgisi yok. Oyuncu kadrosu bu kadar iyi olmasına rağmen çok üst düzey birşeyle çıkmamış, herşey yarım yamalak kalıyor. Bu tarz birşey yapacaksanız o 5 hikaye öyle bir kesişmeli ki herkes hayran kalmalı. izlenebilir ama vasat bir yapım.
minyalindewen
minyalindewen

12 Nisan 2005 tarihinde eklendi
türk fiilmine gitmem diyenlere inat gittiğim bi film 5 yönetmenin çekmesine rağmen başarılı kurgusuyla bir çok türk filminden iyi masalların anlattımunda benzerlikler az olsada bi yerlerden hatılratıyor kendini verimek istenen mesaj hepsinde verilmiş vcd çıkarsa almanıztavsiye ederim sinema sizin için sadece bi yansıma değilse