biribiriyle kendi içinde bağlantılı olan 5 farklı hikaye,5 ayrı yönetmen tarafından kurgulanmış.sinemaya aktarım,anlatım tekniği açısından güzel bir film.ama bence azra akın'ın oyunculuk performansı kötüydü.bir de nurgül yeşilçay'ın oynadığı hikaye sıkıcı ve gereksizdi.en güzel hikaye yelda reynaud ve ismail hacıoğlu'nun oynadıkları hikayeydi.ayrıca bana göre en iyi oyunculuk performansını da onlar göstermişti.nejat işker'in oynadığı hikaye de filmin 2. güzel hikayesiydi.aslında kurgusu güzeldi ama finali bence güzel değildi.daha iyi bir son hazırlanabilirdi.
Bana göre Türk nda kurgu devrimini başarmış ender yapımlardan birisidir. Hikayeler o kadar iyi harmanlanmış ve o kadar iyi hazırlanmış ki doyumsuz bir film çıkmış ortaya. Oyuncular, müzik, görsellik de bir o kadar güzel. Beklemediğimden kat ve kat güzel bir film.
o kadar tanınmış ve iyi oyuncudan ortaya çıkan sonuca çok üzüldüm çok kötü birleştirmeye çalışmışlar sonunda ama o bile olmamış kopuk kopuk küçük ve sıradan hikayeler
olmuyor olmuyor olmuyor!! türk sineması niçin kendini özgün bir biçimde ortaya koyamıyor bir türlü. hayır bakarak benzetmeye çalıştıkları şeyleri bile tam özümseyememişler. finali bu kadar çabuk alelacele anlatıp hemen filmi bitirmeye çalışır gibi kısacık süren bir film daha görmedim. önce tüm yaşamları anlatıyor uzunca.. sonra 2 dakikada birleştirip film bitti diyor. final bağlantısı çok zayıf.keşke ticari kaygılar olmadan film yapabilseler, acelece filmi piyasaya sürüp de sonra böyle yarım yamalak izlettirmeseler. hiç ümit vadeden bir film değildi bence. sadece klarnet çalınan sahneler hoşuma gitti..
Arkadaşlar, beni biraz silkeler misiniz. Çünkü artık gerçekten kendimi suçlu hissetmeye başladım. Evet doğru bildiniz, sevmedim ben bu filmi. Ama neden ben festivallerle ve oradaki jürilerle aynı görüşte olamıyorum hi,çbir zaman? Neden sadece "Şu ödül almış" demek yerine, ülkemizin önemli bir festivalinde artık iyice huy haline gelen "En İyi Film" ödülünü alan filmin kadın oyuncusunun da aynı yıl aynı yerde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü aldığı dikkatimden kaçmıyor? Neden ben de herkes gibi sadece OLaN'a bakıp, illa derinlerine inmeye çalışmadan duramıyorum yerimde? Ya, "İstanbul" gibi görkemli bir şehrin adını taşıyan bir festivalin, "İstanbul" gibi görkemli bir şehrin adını taşıyan ve içindeki kaliteli oyuncuların bile basitötesi olmaktan kurtaramadığı bir filme ödül vermesine, "En İyi Film" demesine itirazım var çünkü benim. "Bu film gerçekten güzel" diyenlerle karşılıklı bi konuşalım allahaşkına ya... Çünkü benim bu suçluluk duygum öz olamaz yani..
film bnce o kadar harika bi şey değildi hoştu sadece bazı oyuncular çok sırıtmış filmde erkek oyuncular hayran bıraktı gerçekten çok güzel oynadılar hele güven kıraçla nejat işler nefisti şevket çoruhu unutmamak lazım tabi ki