Anlat İstanbul

neyzenburuc
neyzenburuc

22 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Maalesef aradığımı bulamadım. Nurgül Yeşilçay' ın oynadığı senaryo tek kelimeyle hayalkırıklığı oldu. Sırıtan bir cüce, kasvetli bir müzik. Zorla kesiştirilen hayatlar. Sanki yönetmenler birbirinden habersiz gibi olmuş. Neyse berbat değil an azından.
coldplayers
coldplayers

26 Mart 2005 tarihinde eklendi
filmi seyrederken hic sıkılmıyorsunuz, oldukca akici bir film, senaryosu oyle ya da boyle oldukca guzel. kesinlikle seyredin.
duvara-karsi
duvara-karsi

2 Şubat 2007 tarihinde eklendi
film çok iyi değidi aöa yinede izlenebilecek bi film özellikle Yelda reynauda hayran kaldım süperdiii
janej-2
janej-2

8 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Filmi gayet başarılı ve etkileyici buldum.Özellikle külkedisi uyarlamasını.Şevket Çoruh, Yelda Reynaud ve İsmail Hacıoğlu nun oyunculukları mükemmel.Henüz izlememiş olanlara hararetle tavsiye ederim.Kendi hayatımızın starıyken başka hayatların figüranı olduğumuzu anımsamak için.
felicio-2
felicio-2

6 Ocak 2005 tarihinde eklendi
fragmanını izlemden önce daha olumluydum , sıradan bir film gibi ama daha belli olmaz tabii...
ozkanakkus
ozkanakkus

31 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Senaryo harika,karakter betimlemeleri süper,mutlaka izlenmesi gereken bir film kaçırmayın..
hayriyesakarya
hayriyesakarya

4 Nisan 2005 tarihinde eklendi
kesinlikle çok güzel bir film sanki yabancı bir film izliyomuşum gibiydi. olaylar birbirine çok iyi bağlanmış. en beğendiğim hikaye de nurgül yeşilçayınkiydi. çok duygusaldı bi yandan da komikti. filmi kesin izleyin derim.
honour55
honour55

17 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
ben filmi çok beğendim ama kafamda bir soru işareti var farklı olayları iyi bağlamışlar fakat bu senaryo sanki bana biraz tanıdık gelio (Paramparça aşklar ve köpekler) tarzında bi senaryo eğer ordan esinlenmemişlerse film oldukça özgün...8/10
ebrugecer
ebrugecer

23 Kasım 2004 tarihinde eklendi
Mehmet Günsur ismi yeter bence. duyduğuma göre italya Mehmet Günsur u konuşuyormuş.
sweden-2
sweden-2

16 Ekim 2010 tarihinde eklendi
açıkçası farklı hikayeler oldugu için insan izlerken sıkılmıyor fakat insan hep o hikayelerin bir şekilde birleşmesini bekliyor ama olmuyor. kıyısından köşesinden birleştirmeler var. Yani ben yolda yürürken birine çarpıyorum mesela, o kişinin özel hayatı ile veya iş hayatı ile ne kadar alakam olabilir ? sadece çarpışmışız. Bu da öyle, hikayelerin çoğunun birbiri ile ilgisi yok. Oyuncu kadrosu bu kadar iyi olmasına rağmen çok üst düzey birşeyle çıkmamış, herşey yarım yamalak kalıyor. Bu tarz birşey yapacaksanız o 5 hikaye öyle bir kesişmeli ki herkes hayran kalmalı. izlenebilir ama vasat bir yapım.
Senem ŞENGÜL
Senem ŞENGÜL

13 Mart 2025 tarihinde eklendi
Pamukprenses ve sekizinci cüce, Kürt Musa karakteri, Külkedisi ve yaveri diyebileceğimiz Mimi fareli köyün kavalcısına takılır. Hikayelerin ya da masalların hepsi bir gecede geçiyor, cinayate kurban giden adamın herbiriyle bağlantısı var. Öldürülen adam Pamukprenses'in babası. Babasının yaverinin arabayla çarptığı adam gece yarısı Külkedisi ile buluşacaktı. Bu haliyle çok etkileyici ama İstanbul çok değişti, o zamanki İstanbul değil.
minyalindewen
minyalindewen

12 Nisan 2005 tarihinde eklendi
türk fiilmine gitmem diyenlere inat gittiğim bi film 5 yönetmenin çekmesine rağmen başarılı kurgusuyla bir çok türk filminden iyi masalların anlattımunda benzerlikler az olsada bi yerlerden hatılratıyor kendini verimek istenen mesaj hepsinde verilmiş vcd çıkarsa almanıztavsiye ederim sinema sizin için sadece bi yansıma değilse
boral
boral

15 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Çok Güzel bir film değil konusu biraz saçma olmuş.İstanbula gelmeyin bu şehir insanın hayatını batırıyor gibilerinden bir mesaj vermek istemişler.
elif büşra şahan
elif büşra şahan

6 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Mükemmel ötesiii bir film çok farklı yazarı merak ettim nerden gelmiş aklına böyle şeyler 
samsunmy
samsunmy

6 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Kurgu gayet güzeldi. Ön yargılı yaklaştığım bir filmdi ama beğendim doğrusu.