Dünya sinemasında çok başarılı örneklerini gördüğümüz kesişen hayatların oluşturduğu bir film.Değişik bir yapım oldu sinemamız adına ve izlenilmeli diye düşünüyorum her ne kadar çokta beğendiğimi söyleyemesemde.Ayrıca filmin müzikleride gerçekten çok güzel olmuş...
biribiriyle kendi içinde bağlantılı olan 5 farklı hikaye,5 ayrı yönetmen tarafından kurgulanmış.sinemaya aktarım,anlatım tekniği açısından güzel bir film.ama bence azra akın'ın oyunculuk performansı kötüydü.bir de nurgül yeşilçay'ın oynadığı hikaye sıkıcı ve gereksizdi.en güzel hikaye yelda reynaud ve ismail hacıoğlu'nun oynadıkları hikayeydi.ayrıca bana göre en iyi oyunculuk performansını da onlar göstermişti.nejat işker'in oynadığı hikaye de filmin 2. güzel hikayesiydi.aslında kurgusu güzeldi ama finali bence güzel değildi.daha iyi bir son hazırlanabilirdi.
tamam izlenebilecek ve güzel bir film ama abartılacak hiçbir şey yok filmde.oyunculuklar çok iyi ve hikayeler arasında ki bağlantılar iyi kurulmuş durumda.ama sırf böyle bağlantılar olsun diye ortaya zoraki hikayeler çıkmış görünüyor.son hikaye gerçekten iyiydi ve sonunda hikayelerde ki herkesin buluşması da öyle.ama birçok kusur bulmakta mümkün.izlemenizi tavsiye ederim ama izlemeyende birşey kaçırmamış olur bence
Aman tanrım ne güzel ne güzel demiştim az önce yine diyorum Ve hep diyeceğim ... Bu gibi çalışmaların her zaman devam etmesi dileğiyle... Umarım insanlar hayatlarının zaten kendi uydurdukları masaldan ibaret olduğunu bu filmde anlarlar. Daha izlemedim ama bu oyuncu kadrosuyla yüzümü kara çıkarmayacaklardır umarım
Türk sinemasının önemli derecede yol katettiğini gösteren bi film, özgün bi konu, süper kurgu, kusursuz oyunculuk ve yönetmen. Türk sineması açısından km taşı denebilir...
paramparça aşklar ve köpekler filminden esinlenilmiş hikaye sonunda karakterlerin hepsi bir arada kesişiyor.ama hikaye anlatış biçimi oyunculuklar gayet güzeldi ve gerçekçiydi.Hayatı İstanbul'u çok güzel anlatmış