bence İstanbul'u anlatan bayğı iyi bir film olmuş.İzledikten sonra insan burda yaşamalı mı yaşamamalı mı diye düşünmeden edemiyo.Acaba İstanbul güzel bi şehir mi?
Hayatımda ilkkez bir türk filmini türk filmi olduğunu unutarak izledim. Sadece mükkemel oyuncu kadrosu beni kendimden geçirmeye yetmişken konusu, minik hikayecikleri ve en önemlisi de hikayelerin iç içe geçmişliğiyle beni aldı ve bilmediğim biyerlere götürdü resmen. Arkadaşlar lütfen ön yargısız oturun ve izleyin. Tapacaksınız.
5 hikayeye 5 yönetmen...Küçüklerin masallarını birleştirip bize sunan 'Anlat İstanbul' kesinlikle arşive koyulması gereken bir Türk filmi...Vİzyondayken ilgi görmemesi üzücü...
çok güzel birbirini tamamlayici hikayelerle dolu bir film, işini kotarmış iyi oyuncular , güzel müzikler ve İstanbul.. filmde olması gereken herşey var.Bence izleyin.
Mükemmel! Türkiye'deki bazı gerçeklerin masalımsı anlatımı. Ben bir izleyici gözüyle kadrosuna, senaryosuna, yönetmenine, Istanbul'a hayran kaldım. Keşke DVD 'den değilde Sinema'da izleyebilseymişim.
bence konusu bakımından harika bir film.. izlenmeli.. oyuncu kadrosuda çok gzl profesyonel oyuncular profesyonelliklerini konuşturmuşlar.. ben çok beğendim
Benim düşüncem film ilk bölümde sona ermiş. Tüm olaylar bariz bir şekilde ilk bölümde bağlanmış. İkinci bölümde ise film askıda kalıyor. Ve beklenen son yine bitiş olayını türk filmlerinde göremiyoruz. Ama filmin kadrosu inanılmaz geniş. Hepsi kendi başına alıp götürebilecek oyunlar.