Garez 2
    2,4
    Garez 2 hakkında görüşlerin ?

esrak-1
    esrak-1

24 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Tum zamanlarin en traji-komik acilis sahnesine sahip bir korku-gerilim filmi olmaya aday!..
    Hem gulduk hem huzunlendik hem gerildik hem de sinirimiz bozuldu...
    hagultekin
    hagultekin

23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Film çok güzeldi. Herkese gitmesini tavsiye ederim arkadaşlar
    onursmg
    onursmg

23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Filmi zaman harcamadan gidip izledim.Fragman ve oyuncuların yorumuna dayanarak bunun ilkinden daha korkutucu olduğunu düşündüm.Ürkmek adına belki daha fazla unsur vardı ama bence film orjinalliğini yitirmiş,tamam garezin sınır alanlarını genişletmesi belki iyi bir düşünce ama güzel bir izlenim yaratamamışlar bence...birinci filmin yanında çok sönük kalmış!Sarah'nın bu filme dönmesi etkileyicilik katmış(zaten pek çok insan onu görmeye gitti,ben de dahil ehe ;)) performansı güzeldi ama diğer oyuncular için aynı şeyi söyleyemeyeceğim özellikle de Chicago'daki küçük çocuk için bu kadar yapmacık olabilirdi..neyse merak eden gidip izlesin derim ;))
    sesqie
    sesqie

23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    yılın en komik filmi olablr yani o derece kötü bi korku filmi...
    ipekmeramli
    ipekmeramli

22 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Alakasız ve amaçsız bi film olmuş. Nası yani bu mudur tepkisi verdiriyor. İlk filmde bi konu vardı bu saçmaydı yaa..
    egemendag
    egemendag

22 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Beklentilerim karşılığını alamadım desem yeridir.Filmin sonuna doğru gerilim artmasına rağmen anlaşılmaz birşekilde filmin yarım kalması kafalarda soru işaretleri doğuruyor.Ticari felsefeye göre yapılmış bir film garez 4-5-6 olursa şaşırmayın.Ben beğenmedim...
    ilsalaron
    ilsalaron

22 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Uzakdoğu kökenli Japon ve Güney Kore yapımı korku filmlerine beğenmeme rağmen nedensen Garez filmine bir türlü kanım ısınamadı. İlk filmi hiç beğenmiştim bana açıkçası çok antipatik ve kurgusu karışık ve garip gelmişti, ikincisi ondan daha beter filmdeki olayları çözene kadar film bitiyor. Filmin yönetmenin Japon versiyonun da yönetmeni olması da kurtarmamış filmi.
    ercigo
    ercigo

21 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Açıkçası bu filmin devamının çekilmesine anlam veremiyorum.Korku yok gerilim yok. Başarısız bir film olduğunu düşünüyorum.
    meri-4d
    meri-4d

berbat ötesi
    black-goddess28
    black-goddess28

21 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Onca laf kıtlığına rağmen söylenebilicek herşei söylüodu ilk filmde zaten garez.Ne gerek vardı yanİ ikinciye?İsraf sanki??
    ismet-ar

bütün serisini izledim Garez 3'ü sabırsızlıkla bekliyorum
    lll-err
    lll-err

19 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    garez 1 ide beğenmedim 2 den de bir şey beklemiyordum zaten.
    akinkarahan
    akinkarahan

24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    Benim bilinçaltı korkularımı en fazla tetikleyen film Garez oldu.Az önce fragmanını izlediğim Garez 2 ilk filmi beğenenlerin beklentilerini karşılayacak gibi gözüküyor.Kısacası ben sabırsızlıkla Garez 2 yi bekliyorum.
    RamsesII
    RamsesII

22 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    Bi aksilik olmazsa ilk yorumu ben yapacağım..Birçok arkadaşın aksine,eleştirmenlerin sert yorumlarına rağmen ben ilk filmi beğenmiştim.En azından ’Şeytanın Küçük Yardımcısı’ filminden iyiydi :)İkinci filmde Sarah’ın oynaması doğru bir karar.Ama Umarım ilk filmin tekrarı olmaz..Yenilik bekliyorum..