film yapmak için yapılmış bir film... Garez 1 belki çok güzeldi ama ikisi olmamış.. filmin sonu düşünüldüğünde bu garez ’in bütün dünyayı saracağı oluyor... ve en önemlisi buna kim son verecek..tavsiye etmiyorum...
bune yaaaa!bu kadar komik korku filmi olurmu hiç.korktuum tek sahne die bi cümle kurmak istiorum ama olmuoki korkmadım hatta güldüm bu film 13 yaşındaki bi çocuu güldürüyosa korku filmi die gitmein.
10 üstünden 10 veriyorum.artık bitsinde kalp krizi geçirmiyim diye bekledim.hayatımda izlediğim en korkunç filmdi.korku filmlerini sevenler demiycem korku filmlerine bayılanlar için biçilmiş kaftan.
Uzakdoğu filmlerinden hoşlananlar mutlaka sevecektir ama bu tarz filmleri sevmeyenler ise doğal olarak filmi kötüleyeceklerdir. Kötü bir film değil ama ben yinede orjinal grudge serisini tavsiye ederim.
yaa abi bu filmn çizgisi belli ne beklionz ki ben diil 2; 12 taane daha çekilse izlerim... Hastasıyım bu filmin.... ben de bu flmi sewiyorum işte, sewiyorum!!!