Garez 2
    2,4
    Garez 2 hakkında görüşlerin ?

benimsinemasayfam
    benimsinemasayfam

22 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Sıkıcık bir film değil, yeri geldiğinde de korkutuyor ama biraz karışık.

10/9
    teomansonmez
    teomansonmez

3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Takashi Shimizu'nin kendi ülkesi Japonya'da çektiği Ju-On'un Amerikan-Japonya ortak yapımı yeniden çevrimi ilk olarak yine Shimizu'nin yönetmenliğinde 2004'de yapılmıştı.İngilizceye The Grude olarak çevrilen film Japon versiyonu kadar iyi olmasa da iyi bir Korku/Gerilimdi.Hayaletler,perili ev,lanet üçgeninde gelişen ve Japon inancına dayanan bir film Garez.Güney Kore korku filmlerinde özellikle The Ring(Halka)'den sonra uzun saçlı hayalet kızlı filmler çok yaygın.Ju-On ya da The Grude(Garez)'da onlardan biri.Garez'in ilkini izleyipte beğenmiş biri olarak bu ikincisini seyrettiğimde bana pek çok sahne hem basit hem de gülünç geldi.Bir iki sahnede korkutmayı başarsa da bazı sahneleri gerçekten çok gülünç.Bütün bunlara zayıf bir senaryoda eklenince ortaya vasatı dahi aşamayan bir film çıkıyor.Japon versiyonu Ju-On çok daha iyi ve çok daha ürkütücü.
    Sdk-JK
    Sdk-JK

1 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar 1.si izlemedm ama bence bu film gayet başarılı bi film...İnsanı baştan sona sıkmıyor ve bence kesinlikle bu puanı haketmiyor...10/8
    therock53
    therock53

31 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    ya ilk filmin aynısı üstüne hiç bir şey yok konuyu açmio bile hep aynı şeler eve giden ölüo ama yenilik yok
    aknagyerla
    aknagyerla

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    birinci bile bundan daha güzel ki bence birinci hiç güzel değildi sırf film yapmak için yapılmış bence
    airborne87
    airborne87

16 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Film hiç sıkılmadan izlenir.Ama hiç korkunç değil ve gerilim desen oda yok yaramaz
    ssineyorum
    ssineyorum

7 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    birinci filmide vasattı ikinci filmide , beğenenler korkuyu sadece birinin aniden çıkmasıyla yada bi iğrenç bişeyin gözükmesi yada çirkin bi sesin aniden patlaması sanıyolar.... korku filmleri çok az şeyden esin alabiliyorlar,buda yönetmeni yada senaristleri kısıtlıyor fakat bir böö sesinin korku filmi olmasına anlam veremiyorum
    gitmelavinya
    gitmelavinya

24 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    dandik bir film...
    herşey duruyor, herkes duruyor, bir anda "böö" diye birşey çıkıyor... Bu filmin yönetmeninin korkudan anladığı şey bu heralde... gerilmiyorsunuz sadece bir anda bağırılında ürküyorsunuz... Korku filmi böyle yapılıyorsa ben korku filminden anlamıyorum... zaten bir süre sonra her sessizlikte kendinizi hazırlıyorsunuz ve hiç irkilmiyorsunuz bile.. boş beleş bir film... 1 de 2 de...hepsi aynı alayı fıs...
    brd-brli
    brd-brli

23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    alışıldık japon filmlerinden biri. konu güzel efektler sıfır. izlemek için harcadığım zamana yazık.
    zangi83
    zangi83

7 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    filim bence gayet saglam yapilmis , seslendirmeler son derece guzel..
    dante2304
    dante2304

7 Mart 2007 tarihinde eklendi
    İlk filmi bu kadar kötü ve fiyasko iken neden ikinci filmi çekip de sinema salonlarını meşgul ediyorlar anlamadım. İlk filminde salonda kahkahalarımı tutamamıştım. Bu en azından komik değil sadece sıkıcı ama yine de beş para etmez. Bu filme harcayacağınız saatleri ömrünüzde boşa geçmiş, yazık olmuş zamanlar hanesine yazın bence peşinen. Kısacası aman ha, şiddetle sakının
    big-heart93
    big-heart93

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    çok sıkıcıydı ilk filmide böyleydi bu film tam bir fiyasko çok kötü
    Eren Yenigün
    Eren Yenigün

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    berbattı tamamen vakit kaybı
    ckandemir34
    ckandemir34

17 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    1. sinden sonra olmamış hiç keyifli bir film değildi.sürekli aynı şeyler sıkıldık artık.
    Sikimic
    Sikimic