Goya’nın Hayaletleri
    3,9
    Goya’nın Hayaletleri hakkında görüşlerin ?

bewhy-2
    bewhy-2

28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Gerçekten güzel bir filmdi..Kesinlikle zaman kaybı değil..Natalie Portman'ın oyunculuğu da izlemeye değerdi.. Leon'da oynadığı zamanlardan sevmiştim keretayı zaten :P
    sayns
    sayns

16 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Etkileyici bir film. Portman çok iyiydi.
    azerilay
    azerilay

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    güzel bir filmdi,izlemeye değer
    ulas-erol7
    ulas-erol7

23 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Kadrosunu ve yönetmenin ismini görünce hemen alıp izledigim bir film.Dönem filmi yapmak zordur ama M.Forman bunun altından kalkmayı başarmış tabii ki..J.Bardem,ürkütücü,güçlü oyunculuğu ile tekinsiz bir rolde..N.Portman'ın oyun gücü ise yine herzamanki gibi artan bir grafikte.İzlemekten keyif aldım.Çarpıcı bir dönem filmi..Engizisyon'un masaya yatırıldığı;yönetmenin kısa da olsa bir tarih dersi verdiği;Gülün Adı'nı anımsatan izlenmeye değer bir M.Forman filmi..
    deckard76
    deckard76

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Filmi geçen ay bulup izleme imkanını buldum.Ünlü oyuncularına rağmen Amadeus,Guguk kuşu adlı başyapıtlara imza atan Forman usta orta halli bir filme imza atmış.Bir İspanyo hikayesinde tek İspanyol oyuncu olan Javier Bardem peder Lorenzo rolunde çok iyi ve filmde en akılda kalan oyunculuk ona ait.Sinemaseverlerin ilgisini hakeden bir film.
    onderozturk2005
    onderozturk2005

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    bence bu film mükemmel olucak hem oyuncular mükemmel hemde filmin ispanyol yapımı olması avantaj ,ispanyollar farklı bakıyorlar film olayına çok gerçekçi oluyor. umarım yanılmm bu film hakkında.:))
    scarface-4815162342
    scarface-4815162342

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Film diye ben buna derim. Natalie Portman harika bir oyunculuk sergiliyor.Bence kesinlikle oscara aday bir performans