Tüm zamanların en kötü filmleri diğer adıyla bottom 100 de 2. sırada.Ama biz yine filmi izlemeden bolbol puanları veriyoruz.Ben de Hilary Duff'ı çok severim ama sırf güzelliği için malesef bu filme 10 puan veremeyeceğim. Bir filmi değerlendirirken belirli kriterleri göz önüne alırım.(oyunculuk, senaryo..)Filmi izledikten sonra filmle ilgili daha iyi bir yorum yapabileceğim. Hepinize iyi seyirler.
Filmin senaryosu oldukça kötü olmasına rağmen duff kardeşlerin ve diğer oyuncuların performansları kötü değildi.. Ama yinede boş zamanınız varsa izlemelisiniz bu filmi yoksa çokta büyük kayıp sayılmaz yani..
boşta kalmamak için güzel bir film çekmişler bazı yerlerinde bende güldüm eh artık bu sosyete kızlarınında fakirliği tatmaları lazım hoş olmuş hilary duffı ben dehşet sanardım haylie daha baskın çıkmış ama hilarynin dosya çalma sahneside müthişti puanım 10/7
20 dakika izleyip kapattım ve dvd yi attım,tek kelimeyle vakit kaybı,ne oldugu belli olmayan bir film,komedimi romantikmi,ama ben ne konusu oldugunu buldum,Sıkıcılık..