Atalarımızın Bayrakları
3,2

kingdomofmadness
kingdomofmadness

26 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Tamamiyle amerikan propogandası yapmıs film.Beklediğim savas sahnelerinin olmadığı saçma sapan senaryo...
maratem
maratem

10 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bence gerçekten güzel bir film savaş ve sonuçları üzerine güzel nüanslar vermiş
randallwallace
randallwallace

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Bir elinde amerikan bayrağı diğer elinde çeyrek amerikan kuruşu filmin en can alıcı sahnelerinden biriydi , Ira Hayes (adam beach) kızıldereli amerikan askerinin yaşadıkları ülkesi için yaptıkları ama ülkesinin onun kadar sevmediklerini anlaması ve hiç uğruna ölen arkadaşları şu kesin ki bu film abd bayrağı gösterip reklamını yapmıyor, bu filmi özellikle milliyet duygularıyla yanış tutuşanlar bir kez daha izlesin ,gitar eşliğinde çalınan müzikler çok etkiliydi.Teşekkürler Clint Eastwood...Oscara göz kırpıyor , ikinci filmi merakla bekliyorum .
fthgvlr
fthgvlr

6 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Film hakkında acımasız yorumlar yapılmış. Ancak film bunu haketmiyor. Filmde Amerika'yı veya Japonya'yı övme veya yerme kaygısı güdülmüyor. Yönetmenlik olarak ta Clint usta iyi iş çıkarmış. Filmin akışı, aktörlerin oynama becerileri bana göre tatmin edici.
hamdi5li
hamdi5li

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
film tarihi anlatması bakımından iyi bir film. ama bir tülü cıkaramadım bu film amerikayı övüyormu yeriyormu? özellikle filmin bir bölümünde şehitlerin başka ülke topraklarında olduklarını ve orada olmaları gerektiğini vurguluyor, ve amerikanın ayılımcı politikasını destekliyor. ben hiç beğenmedim zamanınızı daha iyi işlere harcayın