Garfield 2
    3,9
    Garfield 2 hakkında görüşlerin ?

sesqie
    sesqie

25 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    ilki kadar güzel olmasada gende fena diildi.İzlerken kahkalarla gülemiyorsunuz ama genede gülümseticek kadar ii...
    dnzbomba
    dnzbomba

24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    süper bir film çok güzel birincisini de çok beğendim bunuda gerçekten çok süper 2006 ya damga vuran filmlerden bir tanesi tebrik ederim gerçekten....
    RPDI
    RPDI

24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    acayip hayal kırıklığına uğradım.çok kötüydü.bir yerde bile güldüğümü hatırlamıyorum.ilk filmi ne kadar süperdi ama
    go-go-go-now-you-bur
    go-go-go-now-you-bur

İlkine göre biraz daha iyiydi.3.'sünü çıkarmalarını isterdim.9/10
    melikdundar
    melikdundar

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    Garfield yine mükemmeldi ve filmde güzeldi. Tavsiyemdir.
    jamesbond-2
    jamesbond-2

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    bu filmin biraz çocuklara hitap ettiğini düşünmekteyim.çünkü salondakilerin çoğu çocuktu ve hemen hemen her sahnede gülüyorlardı,espriler’de çok süper değildi zaten.ben şahsen 1.filmi daha çok beğendim ama şu bir gerçek ki dublaj süperdi ve tebrikler.birde bu filme bu puan biraz fazla olmuş!
    blueviolet
    blueviolet

22 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    ilk filmden daha komik ve başarılı,bazı sahnelerde kahkaha atasım geliyor,mekanlar,özellikle de saray çok güzel.Gitmeyenlere öneririm.
    ilsalaron
    ilsalaron

21 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    İlkine nazaran çok başarılı çok daha özgürce seslendirilmiş (Okan Bayülgen bu konuda hakikaten muhteşem, sınırları dublajda aşmış kendi tiyatroculuğunu katıyor) ve diğer hayvanlarda başkaları tarafından seslendirilmiş bir film karşımızda. Özellikle bu filmden büyük küçük herkes sanırım İtalyan Restoranlara hücum edip midelerine Lazanya indirecekler, özellikle Lazanya yeme ve yapma sahnesi muhteşem haftanın en iyi filmlerinden biri çocuklarda ilkine nazaran çok daha eğlendiğini düşünüyorum.
    aragornhkn
    aragornhkn

20 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    super bı fılımdı ınsalllah 3. sude cıkar super bu adamlar yaaaaaaaa:9
    mrmoss
    mrmoss

19 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    bence birincisini fazlasıyla aratıyordu. sadece birkaç sahnede katıla katıla güldüm o kadar. bir devam filmi olarak daha çok eğlence ve komedi beklerdim. zaten garfield bu filmde birincisine göre daha az çıktı ve bu benim sinirlerimi çok bozdu. ama -aşırı derecede- garfield hayranı olduğum için kötü diyemiyorum. 8/10
    royaless
    royaless

10 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    bence güzel olacak türkçe seselendirme için yine okan bayülgen dicem ilk filmde bence güzel seslendirmişti o kediye bayılıorum