scary59
18 Eylül 2006 tarihinde eklendi
eğlenmek gülmek ve kendnizi iyi hissetmek istiyorsanız garfield2 sizi bekliyor,tim hill filme çok farklı bir konsept kazandırmış sezonun büyük yapımları arasında kaynayan oldukça başarılı ve ilkine göre daha fazla sekansın içiçe geçtiği kaliteli bir komedi,10/6 gidin ve eğlenin
bir kere garfield ın anlamı miskinlik,uyusuk demek okan bayülgen ıyı bır seslendırmen ama bunda olmamıs keske çizgi filmini seslendıren yapsaydı dıyorum ve hakıkaten kötü olmus
Ya bir çizgi karakter nasıl bu kadar sewimli olabilir :)))İzlerken insanın garfieldı kucağına alıp bi güzel sewesi geliyo:)Birinci film aslında daha hoştu bence ama bi dewam filim olarak bu da güzel ayrıca garfieldı okan bayülgenden daha ii seslendirebilecek birini daha düşünemiorum filmin türkçe versiyonunun orjinalinden çok daha komik olduğuna bahse girerim:)
Zıpçıktı kedimiz Garfield yine yapacağını yapmış.Bide senaristimiz bi güzellik yapıp iki Garfield birden sunmuş bize.E bizde seyredelim dedik.Gerçi zaman doldurma amaçlı seyrettiğim bu film nerde o eski Garfield diyo ama neyse.Filmdeki yeni şapşal bir Rotwailer olan köpek karakterimizin Pantolonnnn, Pantolonnn diye koşturması kahkaha attırıcak size o kesin.Bu güzel havalarda gidin gezin eğlenin kışın seyredersiniz kapanmayın boşuna karanlık odalara
garfield olunca bir film ne kadar kötü olsa da izleniyor. yalnız ilki daha inandırıcı, geçeklere yakındı. bu serisi o anlamda beni çok hayal kırıklığına uğrattı. ama garfield ın dansları, şarkıları ve bakışları için izlenir! filme iyi ki de Okan Bayülgen dublaj yapmış!
Garfield Okan Bayülgen seslendirmesi ile daha da güzelleşiyor..Kurnaz,akıllı,haylaz yine bu seride.Sonunda sahibi Jon'ın aşkına inanması çok hoş.Diğer izlediğim animasyon filmlerine göre yavaş tabiki.Beğendiğimi söyleyemem.İyi seyirler.