Serinin ikinci filmi olan bu yapım en az ilki kadar eğlenceliydi. İlk seriden 200 milyon $ hasılat elde eden yapımcı John Davis bu seriye 60 m $ bütçe ayırdı. Dünya genelinde 115 milyon $ gişe yaparken Amerika'da sadece 28 milyon $ ciro yaparak hayal kırıklığı yarattı. Kadro bu sefer daha derinlikli. Hikaye bu sefer Londra'da geçiyor. Carlyle şatosu prensesi ölüp mirasını kedisine bırakır(ne gariptir tıpatıp Garfield'e benzemekte) Yeğeni bu durumu kabullenemez. Garfield; Jon ile Londra'ya geldiklerinde yanlışlıkla Prens kedinin yerine geçince işler karışır. Çocuklar için eğlenceli anlar vaat eden bir yapım.
bu filmin biraz çocuklara hitap ettiğini düşünmekteyim.çünkü salondakilerin çoğu çocuktu ve hemen hemen her sahnede gülüyorlardı,espriler’de çok süper değildi zaten.ben şahsen 1.filmi daha çok beğendim ama şu bir gerçek ki dublaj süperdi ve tebrikler.birde bu filme bu puan biraz fazla olmuş!
Ya bir çizgi karakter nasıl bu kadar sewimli olabilir :)))İzlerken insanın garfieldı kucağına alıp bi güzel sewesi geliyo:)Birinci film aslında daha hoştu bence ama bi dewam filim olarak bu da güzel ayrıca garfieldı okan bayülgenden daha ii seslendirebilecek birini daha düşünemiorum filmin türkçe versiyonunun orjinalinden çok daha komik olduğuna bahse girerim:)
arkadaşlar ne kadar abartmışsınız filmi..bence oldukça kötüydü..bir iki sahne dışında gülmedim..tam bir çoçuk filmi büyüklere bir şey veremiyor..kaliteli animasyon ve seslendirme gayet güzel..ama canınız bazı yerlerde sıkılabiliyor..abartmaya gerek yok..ayrıca bir kaç hata gördüm..örenğin;filmin başlangıç sahnelerine doğru garfield evdeki çerçeveyi yere atıyor ve çerçeve kırılıyor..ama bir bakıyoruz bir kaç sahne sonra çerçeve olduğu yerde duruyor...ama film kötü de değil..iyi de olamıyor..gırgır şamata olan bir film..bence puanı oldukça yüksek..bazı kaliteli filmler bu puana ulaşamıyor..bence bu puanı verirken insan biraz düşünmeli 10/5,5