çocukluğumun bir numaralı çizgi filmiydi. okuldan koşa koşa gelirdim taransformes için. şimdi beyaz perde de gormek müthiş olucak.michael bay iyi bir yönetmen olduğunu bu filmle daha bir kanıtlıcak...herkes izlemeli bence...
İnanılmaz ve çok etkileyici görsel efektleri olan bir film.Fakat bunun dışında koskoca bir hiç. Başta görsel çalışmalar çok hoşuma gitmişti fakat 1 saat geçtikten sonra aşırı baydı. (6/10)
görsel anlamda harika bir film olmuş ama açıkçası fragmanından dolyaı daha çok şey bekliyordum. filmin senaryolaştırılması biraz sıkıntılı ama bana bize voltranı hatırlattığı için güzel bir filmdi.
öncelikle sakın bilimkurgu sevmeyenler bu filme gitmesin çünkü baya kötü yorumlar yapmışlar. hiç bir filmde o kadar mükemmel değildir tabiki bazı noktalarında eksiklik war ama 10 üzerinde 9.5 puan veririm.olayın içinde steven spielberg ve dreamworks var.film bence süper olmuş bir ikincisinide çekerler diye umuyorum
harika bir filmdi. teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanılmıştı. aksiyon ve macera, insanı sürüklüyor. izlemenizi tavsiye ederim. (Not: Mikaela'yı izlemekte güzeldi, kız gerçekten güzeldi :=))
gercekten çok heycanlandıracak bir yapım. filmin hakları şuan steven spielberg de. robotları seslendirme kadrosuda çizgifilmde ki kadro olcakmış. efektleri çok merak ediyorum gerçekten. ve bir sürpriz daha ikinci filmde sırada...
hocam bi yanlışını düzelteyim , sanki michael bay kendisi uydurmuş böyle bi hikayeyi gibi konuşuyosun ama sonuçta çizgi filmde de bunlar şakalaşırlar,üzülürler ,sinirlenirlerdi.. neyse bence film muhteşem olmuş, yani tam action tadında olabilecek en mantıklı çerçevede (olabilecek kelimesinin altını çiziyorum) güzel bi kurgu ve bugüne kadar gördüğüm en güzel efektlerle çekilmiş 3 saatlik bi şölen bence..
kesinlikle süperdi. çizgi filmini izlemiyenler adına üzülüyorum. hikaye hakkında hiç bir fikri olmayanlara garip gelebilir. o yüzden çizgi filmini izlemeyenler kötü yorumlarda bulunmasın
çok çok çok kötüydü yaa... ne kadar heveslenmiştim halbuki vizyona girdiği ilk gün gittim... bu kadar mı hollywood kokmak zorundaydı bu film? makinalara söyleyecek söz yoktu tabii ki inanılmaz yapmışlar ama senaryo beni hayal kırıklığına uğrattı...