Hababam Sınıfı Askerde
    1,8
    Hababam Sınıfı Askerde hakkında görüşlerin ?

destire85
    destire85

26 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    yaw arkadaslar neden bizim filmlerimizi hiç beyenmiyorsunuz? özellikle burda yorum yazan arkadaslara soruyorum neden?? ne bekliyorsunuzki bizim filmlerden? başyapıtmı olsun yani?? yüzüklerin efendisi gibi filmmi bekliyecekseniz yada bit titanic?? olmas kardeşim bizim turkler bu kadarını beceriyor ama siz genede benemiyorsunuz filmlerimizi.. yok kötü yok işe yaramas falan.. kolaysa kendinis cevirin kardeşim film bakalım sizinki nasıl olcak.. adamlar bi iş yapıo emek veriyor sizin gibilere genede yaranamıyor. bazıları filmi izlemeden birşeye bensemez boş film diyorlar.. kimileri filmleri beyeniyor.. ama burdaki bazı zevzek insanlara bir turlu bizim turk filmlerimizi beyendiremiyopruz.. biras saygı duyun adamların emeklerine.. başyapıt çıkmaz bizim filmlerimizden ama genede izlenecek kadar güzel olur!!! hababam askerdeyi 1. bucuk milyon insan izlemiş.. kötü olsa izlenmez herhalde!!! neyse böyle filmden anlamayan arkdaslar burada oldugu surece daha çok olumsuz yanıt göreces bundan eminim..
    rogergerson
    rogergerson

24 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    bence mükemmel olmus cok güldüm o kadar küfür de yok bence gora dan daha iyi bir film herkesin mutlaka gitmesi gerekir....
    asirap
    asirap

24 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    öncedende dediğim gibi ne olursa olsun,asla eski hababamlar gibi hatırlanamıyacak bir filmdi
    banadolu
    banadolu

24 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    ya kardeşim komik işte!senaryo belki çok saçma,sürpriz son zaten tahmin edilior,çünkü bu senaryoda sürpriz olmasaydı ztn yüzyılın en kötü senaryosu olacaktı.bu sayede film saçma olmuş ama komikti.bence peker açıkalın,şafak sezer,melih ekener gibi oyuncular gayet ii oynamış.hülya avşar ise pek ii değildi.üstelik eski hababamlar da çok mu ii senaryo wardı?bu filmde daa kötüydü ama filmleri oyuncular sürüklüyordu bence yine sürükleyebilir.ben çok güldüm ama diyebilirim ki berbat senaryo yüzünden zzz
    jander82
    jander82

23 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    Türk Sinemasını seviyoruz diyen arkadaşların bu filme gösterdikleri hassasiyeti ve sözde "sahip çıkma" serzenişlerini Türk Sinemasını var edenlerden biri olan Kemal Sunal gibi bir değeri aynı vefa dürtüsüyle sahiplenmemiş olmaları düşündürücü.Hepinizin değil ama çoğunuzun T.S. hakkındaki "seviyoruz" larını samimi bulmuyorum.Eğer öyle olsaydı böyle bi filmi şişirmek yerine bu sitede Kemal Sunal'a ya da İlyas Salman'a Ya da Yılmaz Güneye ................
    neden bu kadar az ihtiyaç duyulduğunu ve bu insanların neden böyle bir vefa ayıbı ile karşı karşıya kalmış olmalarını da sorgulardınız.Teşekkürle (anlayana)
    acar86
    acar86

22 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    sinematör filmi beğenmemeiş olabılırsın.. özgürce elestırınıde yapabilirsin lafım yok amaa bunu izleyen ve beğenen ınsanları aşağılamaya hakkın yok.. zevk meselesıdır kardeşiimm.. beğennmedıysen eyvallah ama beğenenden sananee..
    ozicano2006
    ozicano2006

21 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    Film çok güzel ve güldürücü.Merhaba kadar iyi değil.Ama filmde ikiz meseleleri ve Bebe Ruhi'nin tankla bir yerleri patlatma sahneleri olmasaydı daha iyi olurudu.
    gskaltay
    gskaltay

21 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    çok mu komik derseniz değil ama film kötüde değil özellikle ikinci yarısı biraz güldürüyo insanı oda şafak sezer sayesinde yinede ben gidin görün derim...
    sari_23
    sari_23

20 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    çok gereksiz bir film gorayla karşılaştıranların zekasına acırım yani o kadar...
    aconat
    aconat

18 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    Bence genel olarak izlenebilir güzellikte bir filmdi. Merhaba’dan daha güzel ve daha komik değildi. Ama özellikle bazı sahneler gerçekten müthişti. Sonu da çok hoştu ayrıca.
    iyomi
    iyomi

18 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    Zaten bu filmden hiç bir beklentim yoktu.Onun için zamandan başka bir şey kaybetmedim.Türk filmine karşı değilim ama en azından daha özenerek bir senaryo yazabilirlerdi.Eski tadı alamayacağımıza göre artık devamı çekilmesin.Hababam sınıfında bütün oyuncular rolüne şıp diye oturmuştu.Bu filmde de oturan oyuncular var ama bugünün şartlarına göre çok daha iyi yapılabilirdi.Bence vasatın altında.
    p-sawyer-bengi
    p-sawyer-bengi

17 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    birincisinden çok çok çok daha güzel ve komikti!bu filme 2 kere gittim!ayrıca türk filmleri gün geçtikçe harika olmaya başladı!
    masterofpuppets-2
    masterofpuppets-2

17 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    ilk filmi beğenmediğim için önyargılı gitmiştim ama gerçekten bu kadar iyi çıkacağını tahmin etmemiştim gerçekten komik ve başarılı olmuş
    Ilknur K
    Ilknur K

17 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    bu filmle eski hababam filmlerini kıyaslamanız çok SAÇMA bence. bi kere bir film çekilirken eskisine benzesin diye çekilmez. ZATEN eski oyuncular toplanıp bu filmi yapsa acaba aynı tadı verebilecek miydi bide o var. oyüzden bu filmi izlemeye gittiğinizde tıpkı eski hababamın tadını bulacağız diye gitmeyin. AT GÖZLÜKLERİNİZİDE çıkarın yeniliklere açık olun.
    jamesbond-2
    jamesbond-2

17 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    FİLM ESKİSİ KADAR GÜZEL OLMASADA ONA ÇOK YAKLAŞMIŞ ÇOK KOMİK VE ÇOK GÜZELDİ HERKESE TAVSİYE EDERİM GÜLMEKTEN KIRILDIK.MÜTHİŞ BİR FİLM.