Hababam Sınıfı Askerde
    1,8
    Hababam Sınıfı Askerde hakkında görüşlerin ?

frodobaggins-2
    frodobaggins-2

28 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    film o kadar güzel değil ama iyi espiriler vardı ... şafak sezer güel oynamış.
    eureka-88
    eureka-88

27 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    Tek kelime ile kötü
    yeshil90
    yeshil90

26 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    Bence aman amann bir şey değil idare eder o şimdi askeri çok taklit ediyor en sonunda camdan atlaması güzeldi
    hellboy87
    hellboy87

26 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    ilkine göre daha iyi.abartı ve saçma sahneleri çok.gidip gitmemek size kalmış.o şimdi askerde tam anlamıyla askerliğin içinde bulabiliyodunuz jendinizi ama bu filmde saçma şeyler gerçekten fazla.gitmeyenler birşey kaybetmediniz..
    ask-onur
    ask-onur

25 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    tüm bunlar bir rüya olmasa çok daha iyi olabilirdi...
    buhran8
    buhran8

19 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    Kim ne derse desin, bende filmi pek beğenmememe rağmen film başarılı oldu. Sinemadan çıktığımda verdiğim paraya üzülmedim. Beklentim çok olmadığı için eğlendim. Bu film hedeflediği seyircinin çok çok üstüne ulaştığı için bence amacına vardı. Çünkü geçen seneki ilk film 1.5 milyona ulaşmıştı, bu film ise bu rakamın en az 1 milyon üstüne yani 2.5 milyona ulaşacak. Hatta benim tahminim 2.8 milyona rahatça ulaşır. Avrupada da oldukça başarılı bir gidişi var. Benim dikkatimi çeken diğer bir rakam ise geçen seneki vizontele tuuba ile çok benzer rakamlarda buradaki box office rakamlarına bkarsanız o filminde 5. haftasında 86 bin kişinin izlediğini ve toplamda 2.378.000 kişiye ulaştığını görürsünüz, bu filmde 5. haftasında 86 bin kişi tarafından toplamda 2.397.000 kişiye ulaştı.
    serverdigar
    serverdigar

17 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    bu film şimdiye kadar yapılmış en kötü devam filmi ilkide aynıydı. sinemada gülen yalnızca çocuklar olmuştu.eski hababamların eline su bile dökemez
    erdo1903
    erdo1903

14 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    heralde kemal sunalın kemıklerı sızlıyodur
    edenknight
    edenknight

11 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    Türk sinemasının altın klasiklerinden olan Hababam Sınıfının o nostaljik havasından,faydalanıp onun ruhunu yaşatmak adına yapılan bu yeni seri,direkt olarak oaradaki amatör ruha ve sıcaklığa ihanet eden olabildiğine sığ bir tüketim kültürü oyuncağına dönüşmüş,çok hasılat yapmış olabilir,ama bu filmin vasat bir Tv filmi havasında olmasını engelleyemiyor,artık klişeleşmiş ve baygınlık veren askerlik esprileri,karakter olmayı becermeyen karton yan tipleri,çekimleri ve oyunculuklarıyla,kısaca herşeyiyle vasat ve alabildiğine yerel bir film,buna vereceğiniz paraya gidin bir uzakdoğu filmi izleyin ve sinema neymiş görün.Ama ben sıradan bi izleyiciyim,güleyim,eğleneyim,unutayım,eve gidip uyuyayım diyorsanız bu film olamamış "şeye"gidebilirsiniz yine de,resmen midem bulandı yani,yarısında çıktım gezdim,tozdum,bir efsane nasıl öldürülürmüş görmek istiyorsanız .Saygılar.
    gencebay
    gencebay

11 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar 'imdb.com' sitesinde Hababam Sınıfı ve Tosun Paşa’ya oy yağmaya başladı.İki günde iki film 150 den fazla oy aldı.Hababam Sınıfı(1975 yapımı olan efsane)653 oy'iki günde 80 oy aldı' ve Tosun Paşa-928 oy).Listeye girebilmek için minimum oy 1250.Yani bu hızla liste altüst olacak demektir.Haydi arkadaşlar oy yağmuruna devam... Bu arada unutmadan söyleyeyim.Puanınızı özellikle 1975 yapımı olan Hababam’a verin.Kaç puan mı vereceksiniz'Onu da ben mi söyleyeyim canım!!!
    tugruldonmez
    tugruldonmez

9 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    safak sezer harikaydi, cidden kendini asmis..onun oynadigi cogu sahnede cidden çok güldüm. bu adamdaki potansiyel bence çok daha iyi degerlendirilmeli ve basrol oyniyabilecegi bir filmde oynama sansi verilmeli.ayrica peker açikalin ve melih ekener de beni güldüren diger iki isim oldu...onun disinda aklimda filmle ilgili kalan pek olumlu birsey yok..zaten filmin orijinal hababam sinifiyla tek ilgisi adinda (haketmedigi halde) --hababam sinifi-- ibaresini tasimasi.....hülya avsara kim ne dersin gecmiste oynadigi iyi filmler var ama bu filmde kelimenin tam anlamiyla odun gibiydi...bir insan ancak bu kadar ruhsuz ve zorlama bir oyun sergileyebilir....mehmet ali erbil ise bildiginiz mehmet ali erbil, bu filmle birlikte türkiyede leopar desenli tangali poposunu gören en az 2.5 milyon insan oldugu düsüncesi bile komik...
    uzun lafin kisasi film bütünüyle ele alindiginda türk sinemasina hicbirsey kazandirmiyacak ama patlamis misir ve cola ile beyninizdeki hücrelerin bir kismini daha öldürmek icin izlenebilecek bir film...son söz:Filmde nöbet tutan zayif ve gözlüklü asker ile mehmet ali alaboraya sevgilisinden msg getiren şiveli konuşan asker de filmin gizli kahramanlari arasindaydi..onlarin da hakkini yemeyelim, adi afişte büyük harflerle yazilan birçok isimden daha komiktiler bu filmde
    e-ergener
    e-ergener

8 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    Açıkçası beklediğimden iyi geldi... Senaryosu iyi olan hiç bir Türk filmi izleyemediğim için şimdiye kadar ben normal buluyorum... Ne bu yaa sonuç RÜYA... artık eskidi bunlar... Biraz yeni takılın... Yenilikçi istiyoruz diyorsunuz kendiniz hala eski yeşilçam senaryolarını üretiyorsunuz... Cık cık cık... Olmaz ki...
    caneri16
    caneri16

4 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    4.3 u hakedecek kadar kotu degıl.ama cok ıyı de degıl.fılmde bıraz kufur olsaydı puanı daha yuksek olurdu.goracılar puan falan verırlerdı.
    volkanick
    volkanick

28 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    hababam merhabadan daha başarılı bir film ve yukarıdaki puandan daha fazlasını hakediyor.film daha vizyona girmeden notu 2.8 di ve ben bu düşük not yüzünden filme gitmeyecektim.arkadaşların ısrarı ile gittim ve beğendim filmin şu nadaki notunun daha yüksek olmasıda filmi izleyerek not verenlerinde benim gibi düşündüğünü gösteriyor çünkü notu yükseldi.filmleri izelemeden not verenler hata yapıyolar.bence gidin ve izleyin
    simay09
    simay09

28 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    Hababam sınıfı merhabaya göre oldukca güzeldi.Senaryo çok iyi olmasa da oyuncular işi götürmüş, güldüren bi film.Şu an vizyondaki filmlere bakılırsa gidilebilir,tavsiye ederim.