Tatil
    4,3
    Tatil hakkında görüşlerin ?

Sdk-JK
    Sdk-JK

14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Gerçekten Cameron Diazın ben burdayım dedigi çok tatlı eglenceli ve başarılı bir romantik komedi. 10/8
    burcutuna88
    burcutuna88

14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    ya bir romantik komedi ancak bu kadar güzel olabilir..cameron diaz var diye terreddüt ettim giderken ama o bile süperdi bu filmde.özellikle jude law a aşık oldum.bu filmde extra bi yakışlıklı ve sexy.herkes izlemeli bence..
    maestrokemanci
    maestrokemanci

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Filme jude law için gitmiştim ama gerçekten beğendim. Çok eğlenceli ve romantik bir film
    Birkan Kaplan
    Birkan Kaplan

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Bence ilk ona girmesi gereken bir film kesinlikle harika
    jamesbond-2
    jamesbond-2

9 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    çok tatlı bir romantik-komediydi akıcı ve güzel olmuş insana hoş bir 2 saat geçirtiyor ve eğlendirmeyide unutmuyor.8/10
    ulas-erol7
    ulas-erol7

2 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    ..bu sıcak yaz günlerinde;ciddi filmleri bir köseye bırakıp zevkle ve heyecanla izlediğim bir film.Uzun zamandır böyle romantik aşk filmleri izlemiyordum.Filmin kadrosu güçlü,karakterler ve roller yerine oturmuş,müzikleri ve fotoğrafları etkileyici idi.Klasik bir konu;rastlantılar,aşk,yürümeyen ilişkiler..Ama kadro cok güçlü,güzel olmuş film.Cidden beğenerek ve hiçbirşey düşünmeden izledim,masal gibiydi :)Irıs'in evine de bittim bu arada,kartpostallardaki gibiydi,noel manzaralı..Kafanız karışık ve yorgun ise tavsiye edilir..
    erdemmarasli
    erdemmarasli

25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Çok romantik ve eğlenceli bir film. Özellikle filmdeki dialoglar çok orjinal. Zaman zaman not aldım desem yeridir. Sinemada izledim ama elime geçerse bir daha izlerim...
    gulcanarslanlar
    gulcanarslanlar

9 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
    güzel bir filmdi...
    abernathy
    abernathy

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    kate winslet yine çok harika!
    belinay-85
    belinay-85

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    gerçekten izlemeye değer. eğelnceli bir film
    selenyildiz1992
    selenyildiz1992

12 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    çok güzel bi film çok zevkli ve eğlenceli tavsiye ediyorum
    jhnnydpp
    jhnnydpp

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    oyuncular harika özellikle kate winslet ve cameron diaz çok iyiydi bnce herkes izlemeli çol iyi bi romantik komedi
    gokhanaytan11
    gokhanaytan11

2 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    harika bir film bittiğinde üzüldüm tekrar tekrar izlemek istiyorum. keske devamı cekilse, gercekten harika duygular yaşattı bana oyuncular kurgu romantizim herşey mükemmel işlenmiş.

Not:bu film hakkında benim gibi duşünen varsa bana msj atarsa çok sevinirim, beni anlayan başka birileri varmı merak ediyorm
    tuncaygunay
    tuncaygunay

1 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Film çok güzeldi. Cameraon Diaz ve Kate Winslet filmi çeviren isimlerdi bence. Jude sönük kalmış. Jack da şişman...
    sweet-casnu
    sweet-casnu

1 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    ben bu filme resmen bayıldım , bi kere oyuncu kadrosu bi romantik komediye göre baya zengin cameron diaz, kate wintslet, jude law ve diğer bay gerçekten çok güzel bi oyunculuk sergilemişler , zaten konusuda çok hoştu , bence tam kış aylarından birinde izlenecek bir film.sıkıcı bulanlarada bi anlam veremiyorum , romantik komedi , sevmiyosanız ne işiniz var bu film de???