film çok güzeldi.insanın hayatta yapamadığı şeyler için savaşması gerektiğini, herşeyin kendinde bittiğini gösteriyor.konusu tam tatil tadında.tatile çıkmadan önce mutlaka izleyin
Hayatımda en çok eğlendiğim romantik komedi filmdi...çok hoş çok sıcak...özellikle kate winslet in telefonda konuştuğu sahne süperdi...izlenmeli..özellikle moraliniz bozuksa..10/9 -finali çok beğenmedim- ve favorim...
bu kadar güzel bir filmde o tepeden aşağı doğru sarkan mikrofonu hiç kimse mi görmedi acaba? bu nasıl kameraman bu nasıl görüntü yönetmeni bu nasıl yonetmen bu nasıl vs.vs.vs......? filme gölge düşüren seyircinin dikkatini dağıtan çok çok kocaman bir eksi puan.
Bir süreliğine de olsa kendi hayatınızı bir başkasınınkiyle değiştirir miydiniz? Romantik komedi filmine ilgi duyanların kaçırmaması gereken bir film olduğunu düşünüyorum.
harika bir film. çok sıcak, mutluluk veriyor. oyunculukları da çok beğendim. herşeyini beğendim. sen zamanlarda izlediğim en iyi film. amerikalılar (imdb puanı 6.6) sadece film yapsınlar, yorum yapmasınlar. bu filmi nasıl beğenmez insan. kesinlikle izleyin!
çok güzel bir filmdi. bu filmi izledikten sonra tatil artık denildiği gibi deniz kum güneş olmayacak. gerçek tatil eve mutlu dönmek. işte bu filmde bunu göreceksiniz ve birazda olsun oradaki karakterlerden biri olup çıkarsınız. tavsiye ederim. 10/8
Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law, Jack Black... Hepsi harikaydı... Mükemmel bir romantik komedi. Bana bu filmi tavsiye eden arkadaşıma çok teşekkürler...