İçerideki Adam
4,3

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

10 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Filmin, en zekice ve matrak repliği şuydu;- Haftaya, bu saatlerde, sıcak bir küvette, isimleri Amber, Tyfanny falan olan, altı kızla birlikte, piña colada yudumluyor olacağım.- Bence daha çok, isimleri Jamal ve Jessus olan iki adam ile birlikte duş yapacaksın. Ve kötü haber ise; yudumlayacağın şey piña colada olmıyacak!... Ama belki öylesini tercih edersin?
e-ergener
e-ergener

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Filmin sonu çok güzeldi.. Ve de hırsızlık filmlerindeki klasikleşen kurnaz fikirlerden birisini daha izleme şansımız oldu.. Ama son sahne gerçekten güzeldi.. Filmin bir artısı da oyuncu kadrosu... İzlenmesi gerekir..
kalpsiz
kalpsiz

22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
benzer konulu çok film var ama bu filmde konuyu işleyiş farkı apaçık ortada. denzel’ın mimiklerine hayran kaldım, cliwe ve jodie de iyilerdi. zekice kurgulanmış, su gibi akıcı bir filmdi. saygılarımla Cüneyt.
snowman72
snowman72

24 Aralık 2005 tarihinde eklendi
spike lee çok sevdiğim bir yönetmen,üç as oyuncu ve yan rolde wiliam defoe'de var.polisiye gerilim tarzında son derece iyi bir film izleyeceğiz...
Buster-2
Buster-2

21 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Çok orijinal bir film. 2,3 kere izlemişimdir. 2010da çıkacağı açıklanan Inside Man 2 yi sabırsızlıkla bekliyorum!!
emresagdik-82
emresagdik-82

13 Ekim 2006 tarihinde eklendi
her açıdan çok güzel bir filmdi.. efekti basıp piyasaya sürülen filmlerden tam fenalık gelmişken ilaç gibi geldi valla..
oahsen
oahsen

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle 10 puanlık bir film. Izleyin izlediğinize pişman olmayacaksınız. Özellikle Oceans serisi ya da Italian Job tarzı filmlerden hoşlanıyorsanız bu film tam size göre.
MemolioN
MemolioN

12 Nisan 2011 tarihinde eklendi
orijinal senaryolu, sıkılmadan izlenen, finali daha nasıl olabilirdi ki dedirten bir film. keyifle izleyin... 9/10
skaraz-2
skaraz-2

15 Ekim 2006 tarihinde eklendi
mükemmel bir film. ayrıca clive owena suçlu rolü acaip yakışmış ve çok güzel rol yapmış aynı şekilde denzel washington her zamanki gibi müthiş. jodie foster az gözükse de ve william defoe de oyunculardan filme baya bi renk katmışlar.
thedeadlock83
thedeadlock83

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
filmin sonunu söyleyip izleyiciyi üzmek istemiyorum. (bazıları yapmış bunu nedense)ama başını söyleyip sizi heyecanlandırabilirim.Adim Dalton Russel.Beni dikkatli dinleyin..Kelimeleri özenle secer, söyledigim seyi asla tekrarlamam.Az once adimi söyledim.Bu 'kim' sorusunun cevabiydi.'nerede' sorusu icin simdilik bir hucre denebilir.Ama ufak bir hucreye kapatilmakla hapse girmek arasinda cok fark var.'ne' sorusunun cevabi kolay.Yakin bir zamanda kusursuz bir banka soygunu planlayip gerceklestirdim.Boylece 'ne zaman' sorusunu da cevapladim.'neden'e gelirsek, asikar olan para gudusu disindaki sebep son derece basit.Cunku, yapabiliyorum.Geriye sadece 'nasil' kaldi.Sairin de dedigi gibi, asil mesele de bu... işte bir başyapıt diyorum size 9.5/10
muyar87
muyar87

23 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Bu kadar mukemmel bi film olamaz.1010
Her turlu ince ayrinti hesap edilmis ve sonunda da cok guzel bi ders veriyo.Gunumuzde unutulmus bir degerden bahsediyo.En az 2 kere izleyin.
otsiola
otsiola

13 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bir clive owen klasiği daha... muhteşem
h-pural
h-pural

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
İzlediğim En Güzel 3 Film içinde.. Süper bi film.. İzlemeyenler çok şey kaybeder..
mulihidika
mulihidika

19 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bu zamana kadar izledim polisiye flimlerden birisi...
izlemeye değen bir film di...
beyazperde45
beyazperde45

28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Seyretmenizi şiddetle tavsiye ederim. çok güzel bir film. sonunu tahmin dahi edemezsiniz. filmin başındaki müzikte harika..