msenol3
19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Atı üstü bir banka soygunu filmi gibi ama filmin son 10dk sında öyle birşey oluyorki geri kalan dakikalarda izlediklerinizin ucuz bir banka soygunu filmi olmadığını anlıyorsunuz. 10/9
Polisiye bir filmden ne bekliyordu arkadaşlar anlayamadım açıkçası. The Departed filmini de beğenmemiştirler muhtemelen. Kusurları fazla bulamayacağınız iyi oyunculuk örnekleri. Çok rahat 9/10
karşımızda dört dörtlük bi film war.düşünüldüğünde o kadar çok bu tarzda film war ki,bu filmin nesi ayırt edici olabilir,nası farklı olabilir diye düşünüyordm girmeden ama izleyince dedim ki aynı konudan binlerce film bile yapılır yeter ki işinin ustaları yapsın o filmi..spike lee yi çok beğenirim,25.saatte süperdi.bence yine çok kaliteli bi film yapmış.denzel çok iyi,cliwe owen çok ama çok iyi..foster içn üzgünüm..vizyondaki en iyi bikaç filmden biri kesinlikle..
şiddetle tavsiye edebileceğim bi film...izleyenlerin kesinlikle pişman olduklarını zannetmiorum...nefis bi polisiye...soygun filmlerinden hoşlanmayanlara bişe diyemem ama bence çok güzeldi...gidin izleyin...:)))
merak uyandırıcı ,konusu ilginç bir filmdi.yalnız finale kadar olan sürenin uzun tutulması insanı sıkıyor biraz.yinede izlemeye değer güzel bir film.10 üzerinden 7
arkadaşlar spike lee zaten macera filmi yapmak istememiş.bence tek anlatmak istediği herkesin bir açığı vardır.açını bul işini hallet.kısaca dünya düzeni görünmeyen arka odalardaki konuşmalar.ayrıca alt metinlerde ırkçılığada değinmiş boş boş izlemeyelim lütfen
d.washington un sorgulama sahnelerindeki performansı bence çok iyiydi. ciddi mi!! dalga mı geçiyor??? En bayat sahnesi de scooter üstünde kameraya yaklaşma gibi bir sahne vardı ya... C.Owenın rolünde kendine olan güveni dehşetengizdi. film baştan sona kendini zevkle-merakla izlettiriyor. Ama film bitince bir eksiklik hissi olmadı da değil;) ya sizde???